Ce se află în spatele evitării lui Ionuț Negoiță de a mai vinde Dinamo


Ionuț Negoiță a spus la nervi anul trecut, după o înfrângere usturătoare cu 4-0 cu Viitorul Constanța, că s-a săturat de fotbal și vrea să vândă clubul din Ștefan cel Mare. Iar cumpărătorii au și bătut la ușa patronului de la Rin. După o perioadă în care masonul Adrian Thiess anunța că va lua clubul din Ștefan cel Mare cu ajutorul unor șeici, a apărut și un cumpărător interesat cu adevărat. Grecul Konstantinos Tsakiris se înțelesese cu Negoiță să preia pachetul majoritar în schimbul a 9 milioane de euro, dar, ciudat, Negoiță a început să-l evite tot mai mult pe Tsakiris.

Negoiță nu ar mai fi convins să renunțe la tot pachetul de acțiuni pentru că speră să pună mâna pe noul stadion ce se va construi pe locul actualului Velodrom. În această situație, Negoiță ar fi mulțumit să fie chiar și acționar minoritar, întrucât cu controlul asupra noii arene ar avea un cuvânt greu de spus și în fața cuiva care deține puterea de decizie asupra clubului.

Aceleași surse susțin că actualul finanțator dinamovist a primit asigurări din partea PSD-ului că va primi în administrare atât noua arenă, cât și spațiile comerciale care vor fi construite în jurul arenei. Mișcarea ar trebui să se facă printr-o ordonanță de urgență dată de Guvern, garantată de prim-ministrul Viorica Dăncilă. Fix cum a obținut Nicolae Badea actualul stadion Dinamo în 2002, printr-o ordonanță de urgență dată de Guvernul Năstase! Următorul pas după ordonanța de urgență ar fi ca președintele CS Dinamo, George Cosac, să semneze trecerea în privat a utilizării noii arene. Pentru că CS-ul deține Parcul sportiv din Ștefan cel Mare. Ionuț Negoiță ar putea să facă ce vrea atât cu arena, cât și cu spațiile comerciale, ar căpăta dreptul de a le administra. Nu ar plăti chirie pentru meciurile jucate pe stadion și ar putea scoate bani din închirierea spațiilor, scrie gsp.ro.

-->
Previous Ce-a pierdut Dinamo. "Parca e Benzema sau Iniesta"
Next Dinamo o bate pe Steaua! Când se vor juca meciurile care decid câștigătoarea Ligii Naționale

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *