Ce șanse sunt ca Florin Răducioiu să vină la Dinamo


Mircea Rednic a anunțat că l-ar dori pe Florin Răducioiu la Dinamo. Însă, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, a declarat că este destul de dificil ca fostul atacant să ajungă în acest moment la club.

„Am discutat cu Răducioiu. Am vorbit și a rămas ca domnul Mureșan să discute cu el săptămâna aceasta. Cel cu care am discutat și care a acceptat să vină la Dinamo este Răducioiu.”, aspus Mircea Rednic în conferința de presă.

Însă, venirea lui Florin Răducioiu la Dinamo este mai complicată. Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul RTZ & Partners, administratorul judiciar al clubului, a declarat că deocamdată schema de personal este completă și că ar trebui eliberat un loc pentru venirea fostului internațional:

“Am vorbit cu domnul Rednic aseară și cu domnul președinte Iuliu Mureșan și lucrurile stau în felul următor. Orice dinamovist, cu atât mai mult gloriile dinamoviste, sunt binevenite.

Astăzi avem o schemă completă de personal și dacă vom renunța la anumiți membri ai personalului, vom aduce și alte persoane. Dar suntem într-o schemă completă și din punct de vedere financiar și nu vom aduce să dublăm salariile.

Vă dați seama că și noi ne dorim foarte tare ca o personalitate ca Florin Răducioiu să vină alături de Dinamo, dar fără a face însă rabat la preceptele noastre financiare pe care dorim să le respectăm.

Dacă schema noastră de personal se va reduce în viitorul apropiat, cu certitudine vom încerca să atragem o mare glorie a clubului care să lucreze alături de Dinamo. Este important și pentru imaginea clubului.

Dumnealui va avea o discuție săptămâna viitoare cu domnul Mureșan, probabil că o să ne auzim și noi. Vom vedea. Astăzi nu este nimic cert, însă noi trebuie să fim foarte atenți la fiecare cheltuială pe care o facem și vă asigur că facem acest lucru”, a declarat Zăvăleanu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Citește și:

Iuliu Mureșan despre noi riscuri: „Vom face din nou recurs”

Previous Dario Bonetti vrea să îngroape Dinamo
Next Transfer picat în ultimul moment pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *