Ce șanse sunt ca Elvis Kabashi și Facundo Mallo să rămână. Detalii exclusive


Albanezul Elvis Kabashi și uruguayanul Facundo Mallo (n.r. mallo în spaniolă înseamnă rău, dar Facundo nu e rău deloc ca fundaș, din contră!) au impresionat astăzi în meciul amical cu Arsenal Tunari. Noi vă dezvăluim detalii din culise despre cei doi.

Facundo Mallo este adus prin intermediul lui Florin Manea, impresarul care l-a propus la Dinamo pe Fabbrini, pe care ”câinii” l-au refuzat și ulterior italianul a impresionat în Liga 1. Facundo ar fi la primul contract în Europa, iar acesta a arătat că are calități pentru a se impune în echipa de start. Totul depinde de ceea ce-și va dori Rednic. Uruguayanul trebuie să se întoarcă de urgență în țara sa natală pentru a-și prelungi viza pentru Europa. Dacă antrenorul îl va dori în continuare el se va întoarce la începutul săptămânii viitoare în România.

Elvis Kabashi are cele mai mari șanse să fie oprit de Rednic în lot. El s-a integrat imediat în lotul lui Dinamo, fiind ajutat de faptul că este prieten bun cu Mattia Montini. Albanezul l-a impresionat pe antrenorul ”câinilor” și totul depinde dacă impresarii se vor înțelege cu Dinamo și dacă Elvis va accepta salariul pe care îl poate oferi Dinamo, undeva la 5.000 de euro pe lună, care ar putea crește în funcție de performanțele echipei din sezonul viitor.

”Mi-a plăcut Elvis mai mult. Are un picior stâng foarte bun”, a declarat Rednic la finalul partidei.

Citește și:

Rednic a avut dreptate. Ce s-a întâmplat în Suedia

-->
Previous Schimbare IMPORTANTĂ pentru un jucător de la Dinamo
Next Rednic a avut dreptate. Ce s-a întâmplat în Suedia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *