Ce șanse sunt ca Dinamo să ia un fost golgeter al României. Impresarul a confirmat și a dat detalii


Dinamo caută atacant în condițiile în care vârfurile ei fac orice doar nu marchează. Mircea Rednic pistonează pe diverse piste, mai ales după ce și-a luat țeapă cu Gregory Tade.

Una dintre variantele oferite clubului de către impresari este un fost golgeter al Ligii 1, care a rămas liber de contract de pe 21 septembrie după ce a reziliat cu Akhisarspor. Ioan Hora, 30 de ani, ar vrea la Dinamo, vă mai informam despre asta, doar că solicită bani mulți.

”A fost o simplă discuţie cu Dinamo, dar în momentul de faţă nu se pune problema ca Hora să ajungă acolo. Nu ştiu ce va fi în viitor, dar acum e greu, pentru că nu s-a concretizat nimic. Avem discuţii şi cu echipe din afară, dar mai e o lună până la mercato”, a declarat Bogdan Apostu, impresarul atacantului, la ProSport Live.

„E o problemă la salariu. El avea un salariu colosal în Turcia, e greu ca în România să primească aceşti bani, dar sper să ajungem la un consens. El avea în jur de 50.000 pe lună. Se plăteşte foarte bine acolo”, a încheiat agentul.

Citește și:

Nota 10! Dat afară, practic, dar motivație pentru cei care mai doresc să îmbrace tricoul alb-roșu

-->
Previous Nota 10! Dat afară, practic, dar motivație pentru cei care mai doresc să îmbrace tricoul alb-roșu
Next Primul 11 al disponibilizaților de la Dinamo. De cine vrea să mai scape Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *