Ce șanse mai sunt să jucăm pe Arcul de Triumf


După ce miercuri Adunarea Generală Extraordinară a Federației Române de Rugby, a votat primirea în folosință gratuită a arenei Arcul de Triumf, Dinamo speră să obțină dreptul de a o folosi.

Conform informațiilor GSP.RO, Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”, va avea luni o discuție cu Alin Petrache, președintele Federației de Rugby, despre folosirea arenei, când se așteaptă să primească un răspuns concret.

„Adunarea Generală a votat în unanimitate primirea în folosință gratuită de către Federația Română de Rugby a unei părți din imobilul identificat ca fiind Complexul Sportiv Național Arcul de Triumf, mai puțin spații de cazare, centrul de recuperare sportivi, terenurile de tenis și parțial parcaj.

Ne apropiem de normalitatea despre care am discutat în ultimii doi ani de zile și anume Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf revine acolo unde îi era locul. Și anume la Federația Română de Rugby.

Nu se întâmplă din păcate așa cum a fost discuția inițială și anume să primim tot complexul pentru sportul nostru, dar având în vedere aspectele care au existat în ultimele mai bine de 24 de luni în ceea ce privește acest complex pot spune că este o victorie mare pentru noi să avem un stadion modern pe care să putem juca, să ne creștem aici viitoarele generații, să rămână împământenit că acesta este templul rugbyului românesc și aceasta să fie moștenirea pe care o lăsăm urmașilor noștri”, a declarat Alin Petrache, președintele FRR.

Citește și:

În ce și-a investit Dan Negru banii câștigați: ”Mă bucur că am fost zgârcit”

Previous Programul DDB oferă vestea cea mare
Next Mircea Rednic aproape acționar la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *