--> -->

Ce șanse are Dinamo să se salveze direct


-->
După egalul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și victoria cu Chindia Târgoviște, fanii lui Dinamo au început să spere din nou într-o salvare directă de la retrogradare. Din păcate, Dinamo are șanse foarte mici, doar o minune ar putea să o scape de dubla manșă pentru menținerea în Liga 1?

În teorie, mai sunt 6 etape, așadar 18 puncte în joc. În realitate, sunt de fapt 4 meciuri, deci 12 puncte în joc. Toate echipele cu care Dinamo s-ar putea bate pentru a rămâne în Liga 1 nu au jucat încă cu Cliceni și Gaz Metan.

Diferența dintre Dinamo și Mioveni și Chindia este de 6 puncte. Cum cu echipa din Târgoviște deja au jucat, Dinamo rămâne să o bată pe Mioveni pentru a se apropia la 3 puncte de aceștia. Așadar, cu un parcurs bun, și cu rezultate mai puțin neconvingătoare, Dinamo o poate depăși pe echipa lui Pelici, dar tot ar rămâne pe loc de baraj. Diferența de puncte s-ar putea micșora și față de FC U Craiova, dacă Dinamo va reuși mâine să o învingă, mai exact la 6 puncte sub olteni.

Cu cine ar putea juca Dinamo la baraj?

În această seară, ”U” Cluj a reușit o victorie mare. A învins-o pe CSA Steaua cu scorul de 1-0 și este la doar 1 punct de locul 2, FC Hermannstadt, si la doar 4 puncte de locul 1, Petrolul Ploiești.

Clasamentul ligii secunde

1. Petrolul Ploiești 51p
2. FC Hermannstadt 48p
3. ”U” Cluj 47p
4. CSA Steaua 41p
5. Concordia Chiajna 40p
6. Unirea Slobozia 34p

De ce este important să o depășim pe Mioveni?

Dacă vor termina pe locul 13, Dinamo o va întâlni foarte probabil pe Concordia Chiajna, căci Steaua nu are drept de promovare în prima ligă. În comparație cu Hermannstadt, U Cluj sau Petrolul, echiap antrenată de Ianis Zicu este vizibil mai slabă, iar Dinamo ar trebui să pornească favorită clară.

Meciuri rămase din pla-out-ul Ligii 1:

Citește și:

Lobonț circulă cu metroul. Primele mașini pe care le-a avut Video

-->
Previous Dinamo e dusă din nou în instanță
Next Planuri mari pentru sezonul următor: play-off

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.