Ce salariu are Rednic la Dinamo. Staff-ul ”Puriului”


Visul suporterilor s-a împlinit astăzi. Mircea Rednic a semnat un contract pe două sezoane cu echipa din Ștefan cel Mare și va avea un salariu lunar de 10.000 de euro.  Obiectivul lui va fi de a califica echipa în play-off, în caz contrar poate fi demis fără nicio pretenție financiară. ”Puriul” este al treilea antrenor al lui Dinamo în acest sezon după Florin Bratu şi Claudiu Niculescu.

Antrenorul de 56 de ani a revenit după o pauză de doi ani și jumătate în Ștefan cel Mare, la al patrulea mandat. În linii mari, „Puriul” și-a fixat colaboratorii, staff-ul tehnic e conturat.

Principalul său ajutor va fi Iulian Mihăescu, secundul de nădejde, Rednic mai lucrând cu el și-n mandatele trecute. Nea Iulică este de mulți angajatul clubului, având licență Pro, și este și un om apropiat de jucători, astfel că este preferat mereu în staff-ul tehnic al oricărui tehnician ce vine la Dinamo. Fost coleg cu Rednic în marea echipă a roș-albilor de la finele anilor ’80, Mihăescu este singurul care a lucrat și cu Rednic, și cu Andone, care acum au destrămat o prietenie de ani din cauza că „Fălcosul” i-ar fi vânat postul în 2016. Altfel, Cătălin Grigore se va ocupa cu pregătirea portarilor, Paolo Potocnik va rămâne preparator fizic, iar la capitolul reveniri se numără și Gabi Niculescu, maseur și vechi dinamovist, care a fost cu Rednic la Al Faisaly.

Citește și:

BOMBĂ Ce conducător ar vrea să aducă Rednic

-->
Previous BOMBĂ Ce conducător ar vrea să aducă Rednic
Next Mircea Rednic: ”Prefer să fiu un antrenor fără demnitate”. Ce a promis

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *