--> -->

Ce sacrificii a făcut Morar pentru a veni la Dinamo


-->
Conferință de presă la stadionul Dinamo. Vlad Morar, marcator a doua goluri în tricoul alb-roșu a fost astăzi prezent la conferința de presă dinaintea meciului cu FC U Craiova.

”Ne așteaptă o partidă dificilă, dar sperăm să obținem 3 puncte. Lotul este complet, toți sunt apți de joc. Atmosfera e foarte bună, după victoria cu Chindia și sperăm să ne bucurăm și după meciul de mâine.

Urmează aceste două meciuri foarte importante pentru Dinamo, cu FCU și cu Mioveni. După acestea putem să ne gândim la salvarea directă. Trebuie să o luăm pas cu pas, apoi vedem unde vom fi.

Jucăm acasă, vrem să dăm totul și să obținem cele 3 puncte. Fiecare jucător poate ajuta, sperăm să intre și ei să contribuie. Putem spune că avem un derby în play-out.”

Morar: „Jucăm cu Craiova adevărată”

„Sperăm ca suporterii noștri să fie cât mai mulți, să ne ajute. Echipa adevărată a Craiovei cred că este cea cu care jucăm mâine seară!

Îmi pare rău de toți băieții ce-au rămas la Gaz Metan, dar vor crește. Nu cred că se vor salva de la faliment. Eu am renunțat la peste 50.000 de euro. În total, am renunțat la aproximativ 250.000 de euro de când am început fotbalul! La Mediaș nu aveam ce face, trebuia să stăm blocați la echipă, nu aveam ce face.

Am dorit să vin la Dinamo. Dinamo înseamnă totul pentru mine, până în vară, trebuie să scăpăm echipa de la retrogradare. Apoi, să fie în play-off an de an. Ne dorim să scăpăm și de baraj!”, a comentat Vlad Morar, conform doarromania.ro

Citește și:

Confesiune: ”Asta a spus Mircea Albulescu”

-->
Previous Ce a declarat Uhrin la conferința de presă
Next Ce jucător va pleca de la Dinamo la PSV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.