Ce s-ar fi întâmplat dacă Dinamo bătea tot și făcea 37 de puncte! Anul trecut, cu 39 de puncte s-a mers în play-out


Dinamo se pregătește pentru un nou sezon în play-out, week-end-ul viitor are meci cu Dunărea Călărași pe care nu a reușit s-o învingă în sezonul regulat. Și aceasta după ce reapăruseră speranțele pentru un loc în play-off după victoriile de la începutul lui 2019, cu Poli Iași (3-0) și cu Sepsi (1-0).

Doar că eșecul cu FC Botoșani (1-2) din Ștefan cel Mare a îngropat totul. Au urmat apoi remiza cu Călărașiul lui Alexa (0-0) și victoria cu Chiajna (2-1) de vineri. Cum ar fi fost dacă… Dinamo ar fi învins pe bandă rulantă în 2019. Ar fi însemnat că roș-albii ar fi avut acum 37 de puncte, dar, probabil, cu golaveraj negativ. În această seară, Viitorul a învins pe FC Botoșani cu scorul de 1-0 și s-a calificat în dauna moldovenilor în play-off. Locul 6 e ocupat de Sepsi cu 37 de puncte, dar care are golaveraj pozitiv.

Ceea ce înseamnă că tot ardelenii s-ar fi calificat în play-off în dauna ”câinilor”, doar dacă ar face egal sau bat în această seară pe CFR Cluj. Asta după meciurile directe, deoarece golaverajul formației din Sfântu Gheorghe este mai bun. În ediția precedentă, Dinamo a ratat în ultima etapă calificarea în play-off, deși avea 39 de puncte.

Citește și:

Un fost dinamovist a câștigat azi primul trofeu din carieră

-->
Previous Programul lui Dinamo pentru play-out. Se începe cu o echipă pe care n-a învins-o deloc în acest sezon
Next FOTO Dinamovistul care are lipici la play-off. Și cei care au rămas în afara lui

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *