Ce s-a schimbat în viața lui Neagoe: ”E foarte greu să rezist”


Eugen Neagoe a avut zile de la Dumnezeu după infarctul suferit pe banca lui Dinamo în minutul 25 al meciului cu Universitatea Craiova. El a povestit cum arată acum o zi din viața lui și ce trebuie să facă mai departe.

”Viața mea acum e liniștită. Nici cafea nu am băut. Doar am luat o gură dintr-un cappucinno. Nu am nicio interdicție în afara fumatului. E foarte greu să rezist, da. Nu e plăcut. O să ies să mă plimb. E parcul aproape. Voi urmări toate meciurile care se vor transmite.

Dar mă simt foarte bine. Parcă nimic nu s-a întâmplat. Asta datorită medicilor, pentru că noi avem medici fantastici în România. Profesioniști din toate punctele de vedere. Am fost surprins de tot ce s-a întâmplat cu mine la Spitalul de Urgență Floreasca. Vreau să le mulțumesc pentru grija și munca pe care au depus-o. Efectiv au fost în fiecare moment lângă mine. Peste o săptămână merg la control. Apoi voi pleca într-o vacanță de câteva zile. Mai revin la control după 6 luni”, a declarat Neagoe pentru GSP Live.

Previous Când revine Eugen Neagoe ca antrenor. Secundul lui a spus ce se va întâmpla
Next Ce se întâmplă cu numirea lui Leo Grozavu. Cine se opune după ce Prunea s-a înțeles deja

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *