Ce s-a întâmplat cu primul trofeu licitat de Danciu-gol: ”Îndemn toți suporterii”


Dinamo este un club special, cu fani extrem de devotați. Practic, acești fani au ținut clubul în viață. Iar ultimul gest este sugestiv. Pe 16 aprilie s-a pus la licitație trofeul lui Dănciulescu pentru cele mai multe prezențe în Liga 1. El a fost licitat de un suporter, a plătit suma, iar apoi i-a înapoiat trofeul lui Dănciulescu.

”Vă salut, CĂINILOR!

Am 33 de ani, 2 baieti, unul de 10 ani si unul de 2 ani. Sunt originar din Bals, jud Olt dar am locuit aproape 10 ani in Cluj Napoca. Sunt absolvent al Facultati de Istorie din cadrul UBB.

De 5 ani locuiesc in UK. Am fost militar de cariera pt 8 ani dar de cand am venit in UK lucrez in recrutare.
Sunt dinamovist de mic copil, pasiune mostenita de la tatal meu. Am crescut cu povesti despre Dumitrache, Dudu Georgescu sau Mateut despre care tata imi spunea cand aveam in jur de 8 ani ca este doar putin mai inalt ca mine 😀

Am avut apoi parte de multe bucurii cu echipa anilor 2000, din care a facut parte si Danciulescu, cand din 10 baieti in clasa de liceu 4 tineam cu Dinamo. Asta este ceva extraordinar in Oltenia 😇
Nu puteam gasi un cuplu de atacanti mai buni decat N&D la vremea respectiva oricat ne straduiam noi sa ne imaginam altceva.

Desi am fost la multe meciuri ale echipei, am un regret imens ca nu am fost niciodata la un meci acasa, doar in deplasare. Sper totusi sa ajung si acolo cat de curand, chiar daca nu locuiesc in tara.

Am intrat in Programul DDB din dorinta de a face ceva pt echipa. Nu este de ajuns sa strigi „Hai Dinamo!” din fata televizorului, trebuie sa te implici mai mult.
Noi, suporterii, suntem Dinamo si eu cred cu tarie ca atunci cand ai nevoie de ceva, te apuci si il faci tu, nu astepti sa
vina altcineva sa il faca!
Si cred ca exact asta facem noi, rezolvam problemele lui Dinamo, rand pe rand.

Despre licitatia trofeelor obtinute de „Corb” (parca asa ii spuneam uneori) am aflat de pe site-ul GSP dar nu stiam cand va avea loc. Noroc ca ieri s-a format un grup de WhatsApp al membrilor DDB din UK, in care am fost si eu inclus si de acolo am aflat ca deja o licitatie este in desfasurare si pe ce grup se desfasoara.

Am avut norocul sa castig eu licitatia dar momentele de bucurie sunt umbrite de tristetea momentului in care ne aflam. Trebuie sa ne vindem o parte din istorie, pentru a supravietui inca 3 luni!
Totusi, sunt foarte convins ca vom salva echipa si ii vom reda gloria. Avem exemplul Borussiei Dortmund.

Asa cum am declarat deja pe pagina de Facebook a PCH, nu o sa pastrez trofeul, vreau doar sa il inmanez personal detinatorului de drept, Danciulescu.

Nu am participat la licitatie cu gandul de a lua trofeul acasa si a-l pune pe biroul meu. Am facut-o ca sa ajutam Dinamo sa depaseasca si acest moment.

Dar primul care a pornit această provocare a fost Danciulescu. Daca el a putut sa renunte la trofeele lui pentru Dinamo, si noi putem.
Noi renuntam doar la niste bani. Pentru noi sunt doar bani, pentru el sunt amintiri valoroase si parte din viata lui!

Ii rog pe toti cei care vor licita si castiga vreunul dintre trofeele sau medaliile scoale la licitatie, să le lase în patrimoniul lui Dinamo, in muzeul clubului nostru (pe care sunt convins ca il vom redeschide curand).
Hai Dinamo! DDB
Claudiu Ionuț Oaie

RESPECTUL NOSTRU, CLAUDIU!
CU OAMENI CA TINE DINAMO NU VA MURI NICIODATĂ!

Haideți să salvăm Dinamo! Intrați în Familia DDB înscriindu-vă aici: www.programddb.ro

PS: Membri DDB vor primi un telefon sau un mesaj surpriză în aceste zile, de la unul dintre jucători sau de la antrenori. Aceștia vă vor ruga să vă reînnoiți abonamentul DDB în avans pe un an sau pe câțiva ani, pentru a ajuta echipa ACUM când este cea mai mare nevoie.
Fiți cu ochii pe telefon!”, se arată pe Pagina Cătălin Hîldan.

Citește și:

SE POATE ”Marea Unire” a adus 10 tone de materiale sanitare. Achiziția lor total surprinzătoare

-->
Previous Ionel Dănciulescu: ”Dacă vede Dan Nistor, mă omoară”
Next Florin Prunea îl face praf pe Negoiță: ”Lipsiți de...”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *