Ce s-a întâmplat astăzi la antrenamentul lui Dinamo


-->
Deian Sorescu (24 de ani) a efectuat astăzi primul antrenament la Săftica, de când a fost reprimit în lot în urma conflictului cu Mircea Rednic. Deși a fost primit înapoi, Sorescu nu a fost iertat de către antrenorul „câinilor” pentru ieșirea de după meciul cu Sepsi.

Din informațiile Gazetei, Sorescu s-a antrenat separat, alături de Constantin Nica, Mihai Neicuțescu (jucători care nu mai intră în planurile lui Rednic) și Alex Răuță, cu probleme de sănătate după meciul cu Rapid.

Decizia ar fi fost a tehnicianului cu 6 trofee câștigate în carieră, pentru a nu pierde controlul asupra vestiarului, mai ales după ce îi acordase o săptămână de „vacanță” mijlocașului.

Astfel, cel mai probabil Sorescu va lipsi din lotul lui Dinamo la meciul cu CFR, programat duminică, în „Ștefan cel Mare”.

Răzvan Oprea, actor și membru-fondator al Asociației Dinamoviști pentru Dinamo, l-a taxat dur pe mijlocașul român pentru atitudinea sa.

Invitat la emisiunea „GSP Live”, Oprea a avut un discurs radical la adresa lui Sorescu, acesta spunând că Deian nu are ce căuta în fotbal cu o asemenea atitudine.

„Hagi a zis odată o chestie fantastică: «La fotbal e ca la teatru, cum repeți așa joci». Așa este, te antrenezi, ești disciplinat, ai un plan. Tu, Sorescule ce plan ai cu tine? Unde vrei să ajungi? Nu merge așa, trec anii, trec niște lucruri și te trezești la 30 de ani că nu ai luat Lamborghini, ai luat 1-2 apartamente și aste e tot.

Nu știi să faci nimic, le pierzi și pe alea și ajungi vai mama ta. La asta nu te gândești Sorescule? Că îți cumperi maxim 3 apartamente din fotbal dacă continui așa. 1500 de euro pe lună (n.r. – cât ar face din închirierea celor 3 apartamente) îți ajung după ce ți-ai rupt picioarele 20 și ceva de ani?

Dacă atât te motivează pe tine ca fotbalist, nu ai ce să cauți nu numai la Dinamo, nici la fotbal”, a declarat Răzvan Oprea la GSP Live.

Citește și:

Tudor Chirilă a numit cel mai important om politic al României: ”Mesteacăn la groapa de gunoi Glina”

Previous Diagosticul doctorilor în cazul lui Alex Răuță
Next Alex Răuță oferă primele declarații după problemele din meciul cu Rapid

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *