Ce s-a discutat la Adunarea Generală a Acționarilor


-->
S-au luat decizii la Dinamo în ultimele 24 de ore. Vlad Iacob a fost numit administrator special, iar Ovidiu Burcă va fi numit joi noul antrenor al echipei. Miercuri a avut loc AGA și s-au luat decizii importante.

Suporterii din Programul DDB au fost informați pe mail de către liderii board-ului despre cele întamplate miercuri.

Dorim să te anunțăm că astăzi, 20.07.2022, a avut loc Adunarea Generală a Acționarilor clubului Dinamo, în cadrul căreia s-au luat următoarele decizii:

– numitul Iuliu Paul Mureșan a fost înlăturat din poziția de administrator special al clubului.
– în funcția de administrator special a fost desemnat domnul Vlad Iacob. Acesta va reprezenta clubul Dinamo în cadrul procedurii de insolvență.

Vlad Iacob reprezinta un suflu nou in managamentul sportiv din Romania și ne punem speranțele că împreună cu noi va găsi cele mai bune soluții pentru Dinamo. Speram să vină cu intenții bune și să reușească mai mult decât predecesorul său.

Sunt foarte multe lucruri de pus la punct pentru a putea aborda cu încredere primele meciuri din Liga a 2-a. Trebuie să fim conștienți că retrogradarea în Liga a 2-a nu este cel mai grav lucru care ni se poate întâmpla. Trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru ca Dinamo să reziste și să revină cât mai curând în Liga 1.

Dinamo are nevoie de implicarea ta în continuare! Nu este nicio obligație, dar suporterii sunt încă singura sursă de venit pentru club.

Pe acest link găsești biletele virtuale prin care Dinamo poate supraviețui:

https://www.bilete.ro/ddb-sustine-dinamo/ddb-sustine-dinamo-13-14-aug-2022/
Îți mulțumim pentru implicare!
Echipa DDB” – se arată în mesajul programului DDB.

Declarații Vlad Iacob

”Ovidiu Burcă poate fi o soluție, se negociază în acest moment, sunt șanse mari să se ajungă la un numitor comun.

Cât despre problemele cu banii, există surse pentru acești bani. Avem parteneriate comerciale, sponsori, dar și contribuția DDB va fi importantă pentru noi. Îi îndemn să-și achiziționeze abonamente, bilete și să fie alături de noi la meciuri.

Banii vor fi în timp util, vă asigur de asta”, a spus Iacob, într-o intervenție telefonică în direct găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Legat de transferuri, Iacob nu a mai fost la fel de volubil și a pasat întreaga responsabilitate pe umerii antrenorului.

”Nu este rolul meu de a intra în detalii de acest gen. Veți vorbi cu noul antrenor, plus că vom vedea dacă va veni cineva și pe poziția de director sportiv. Avem deja și pentru asta un nume”.

Dinamo își va propune calificarea în play-off, în primă fază, dar administratorul special vorbește chiar de promovare.

”Obiectivul sportiv este lupta pentru promovarea în Liga 1. Da, sunt încrezător, este nevoie ca toți dinamoviștii să fie alăături de echipă, de jucători, de staff. Ne dorim foarte mult să ajungem în play-off și mai apoi să promovăm. Obiectivul meu imediat este să asigur o stabilitate la club”, a mai spus Vlad Iacob, la Digi Sport.

Citește și:

Autoritățile din Bușteni vor îndepărta urșii din stațiune cu raze laser și ultrasunete

Previous Iacob: „Mâine ar trebui să fie la antrenament”
Next Cine va fi noul consilier tehnic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *