Ce riscă Steliano Filip după ce a comis-o la Split


Steliano Filip o are grea la Hajduk Split! Nu doar cu ultrașii Torcidei, care în primăvară au altoit niște fotbaliști ai echipei, ci și cu conducerea clubului. Aceasta întrucât cu trei zile înaintea derby-ului intern cu Dinamo Zagreb, trei jucatori de la Hajduk, Filip, Fomitschow și Vucur au fost pozați jucând poker, consumând alcool și fumând.

Fostul fundaş al lui Dinamo este pus la zid şi în articolul publicat de 24sata.hr: ”De când a fost cumpărat de Hajduk cu 500.000 de euro, Filip a fost mai activ pe Instagram decât pe teren. Zeljko Kopic, fostul antrenor, l-a acuzat că se gândeşte prea mult la beneficiile pe care le oferă oraşul Split – soare şi mare – şi mintea nu prea îi stă la fotbal. În plus, din cauza excesului de greutate a stat mai mult pe bancă”, scriu jurnaliştii croaţi.

Hajduk Split a emis imediat un comunicat oficial, prin care anunţă că cei trei vor fi anchetaţi şi sancţionaţi: ”Hajduk a demarat imediat o anchetă prin care va determina toate circumstanţele demonstrat de poze şi, în conformitate cu regulile clubului, vor exista sancţiuni”. Hajduk e pe locul 6 din 10 echipe în Croația la 19 puncte distanță de marea rivală Dinamo Zagreb, liderul clasamentului.

Citește și:

CA PE VREMURI Cu ce face CS U Craiova deplasarea la București

-->
Previous E la Botoșani și a pus gând rău FCSB-ului: "Toată lumea știe că țin cu Dinamo"
Next CA PE VREMURI Cu ce face CS U Craiova deplasarea la București

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *