Ce riscă Dinamo în cazul Tomozei


Marius Tomozei încă este la Dinamo. Acuzat de șefi că a făcut parte din grupul celor care au instigat la greva din cantonamentul de la Săftica, fundașul a fost trimis să se antreneze cu juniorii. Șeful AFAN le-a transmis dinamoviștilor ce riscă în acest caz.

Tomozei are doar 3 meciuri pentru Dinamo în campionat. Și acelea în sezonul 2021-2022, când roș-albii erau în Liga 1. O accidentare l-a trimis pe tușă preț de luni bune. Iar când s-a întors, nu a mai fost în grațiile lui Ovidiu Burcă. Bănuit a fi printre liderii grevei din această iarnă, Tomozei a primit interzis la prima echipă din partea lui Burcă. Acum, se antrenează cu o grupă de juniori pregătită de Ionel Augustin.

Președintele AFAN, Emilian Hulubei, este alături de Tomozei, dar nu vede o rezolvare prea rapidă a acestui caz. Tomozei ar avea de primit 4 salarii restante de la Dinamo plus costurile de recuperare după accidentare, de aproape 4.000 de euro. „El poate să facă notificări mai departe pentru a-și cere banii, pentru că are restanțe salariale. În civil, dacă se adună o sumă mai mare, poate să ceară intrarea în faliment a clubului. Procedural, ce a depins de noi, de AFAN, am făcut. Și anume noi am purtat discuții directe cu clubul, pentru jucător. Totodată, eram dispuși să trimitem și unul dintre juriști dacă ar fi fost nevoie.

El a fost de acord să-și diminueze contractul. Ok, totuși, a făcut o greșeală. Nu a făcut o înțelegere, la momentul respectiv, pentru a fi reprimit la antrenamentele echipei de seniori. Nu s-a asigurat de acest lucru. Acum se antrenează cu juniorii. Este, clar, peste vârsta echipei de tineret. Vădit, din partea clubului, este rea-voință. Poate merge la CNCD, unde are posibilitatea de a înregistra o acțiune prin care să se constate că este discriminat. Acest lucru ar însemna o amendă către club. Bine, suma nu este mare, dar, pentru recidiviști, pot fi primite amenzi în continuare, și, sigur, alte sancțiuni”, a declarat Hulubei pentru ProSport.

Citește și

Gigi Becali l-a luat la ochi pe Sorescu: ”A, da? Bine, mă!”

Previous Încă un duel APCH - Șerdean. Verdict amânat
Next Șerdean a cedat! Vinde pachetul de acțiuni

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *