Ce riscă cu adevărat Dinamo până la finalul lui decembrie


Dinamo stă bine momentan în clasament. A reușit să scape de locul 9 și să ajungă pe 7, dar rămâne de văzut dacă vor rămâne acolo după ce se va termina această etapă.

Dar lucrurile nu sunt atât de simple pe cât par la prima vedere. ”Câinii” mai au patru dueluri de foc în luna decembrie și dacă nu reușesc să le câștige pe toate sunt slabe șanse ca echipa să ajungă în play-off. Vor întâlni Chindia Târgoviște acasă, Hermannstadt în deplasare, Sepsi acasă și pe Botoșani în Moldova într-un meci care se va juca în jurul datei de 19 decembrie. Botoșănenii au ucis și anul trecut șansele dinamoviștilor de a mai ajunge în play-off, iar acum ar fi o bună revansă pentru alb-roșii.

Din februarie însă vin meciurile grele, din care mai mult ca sigur dinamoviștii nu vor reuși să câștige toate punctele rămase în joc. Cu Astra, Voluntari, FCSB și Gaz Metan Mediaș. Astra poate fi până atunci calificată sigur în play-off, în timp ce cu FCSB și Gaz Metan Mediaș echipa din Ștefan cel Mare se va bate pentru un loc în primele șase.

Citește și:

INTERVIU Dan Nistor, amenințare fără precedent. Ce are de gând să facă

Previous Dusan Uhrin, nemulțumit de echipă. Ce le-a cerut
Next Dusan Uhrin i-a trasat soarta lui Montini: ”Asta trebuie să facă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *