Ce răspuns i-a dat Contra aseară lui Dan Nistor


Fostul mijlocaș al lui Dinamo care a fost dat la schimb la CFR pentru Nascimento, îi făcuse un reproș indirect lui Cosmin Contra săptămâna trecută și tehnicianul din Ștefan cel Mare i-a răspuns acestuia.

„Nu am avut absolut niciun conflict cu dânsul (n.n. Cosmin Contra). Eu am mers cu inima deschisă la acea echipa, ce a fost a fost. Le doresc baftă și succes. Mister (n.n. Dan Petrescu) e un om mai sincer și spune lucrurile pe față”, a spus mijlocașul care a bifat 35 de meciuri pentru Dinamo, reușind 6 goluri și 7 apase decisive.

 Antrenorul lui Dinamo a explicat aseară care este filosofia sa în relația cu jucătorii și de ce a ajuns Nistor să facă această declarație.

„Eu nu dau explicații pentru deciziile pe care le iau. Dacă jucătorii vor să poarte o discuție cu mine, ușa mea este mereu deschisă. Am inima împăcată pentru că n-am avut nicio răutate cu nimeni și n-am mințit pe nimeni. Din acest punct de vedere dorm liniștit” a declarat antrenorul lui Dinamo.

”Guriță” a dezvăluit că dacă Antun Palic nu își prelungea contractul cel mai probabil acest schimb nu s-ar fi făcut.

„Nascimento se aseamănă foarte mult cu Palic. E stângaci, jucător mobil, care joacă foarte bine la mijlocul terenului și am nevoie de un asemenea jucător. Cum pe Dan Petrescu l-a interesat Nistor și pentru că Nascimento era în discuție, s-a ajuns la acest schimb. Dacă ar fi rămas Palic acest schimb nu ar fi avut loc. Plecând Palic și eu căutând un profil de jucător ca cel al lui Palic, Nascimento mi s-a părut varianta cea mai bună. Cunoaște campionatul, e adaptat în România, e un jucător tânăr, cu ambiție și sper să fie o afacere bună pentru ambele părți”, a detaliat Contra.

Și în prima etapă s-a dovedit a fi un schimb excelent. Nascimento a marcat la 8 minute după ce a intrat pe teren și practic a asigurat victoria cu Juventus București.

„Eu îl cunosc de anul trecut, a intrat bine în acest prim meci. Îmi place ca echipa mea să dețină controlul meciului, cu o posesie foarte bună și să fie capabilă să facă un presing bun și să recuperăm repede mingea după ce o pierdem. Cred că o să arătăm mai bine”, a încheiat Contra.

Citește și:

Când au dinamoviștii interzis pe rețelele de socializare. Contra: ”Dau amenzi”

-->
Previous INTERVIU EXCLUSIV Grozav dezvăluie planurile sale de viitor
Next Contra: "Vom duce numele de câini în Țara Bascilor"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *