Ce răspuns a primit Cionca de la Nicolescu


Andrei Nicolescu s-a enervat în momentul în care a fost întrebat despre intenția lui Andrei Cionca de a cumpăra cu 1 leu pachetul de 10% din acțiuni.

„Fără să jignesc pe nimeni, dar atât valorează pentru domnul Cionca clubul Dinamo? E trist dacă dânsul oferă 1 leu! Dacă vrea să bage bani în Dinamo, să vină ca și ceilalți acționari în Red and White și să pună banii. Atunci va avea garanția că acei bani ajung în Dinamo. Pe mine m-a întristat că un dinamovist a făcut o ofertă de 1 leu”, a comentat Andrei Nicolescu.

„Ne aflăm într-o procedură de insolvență care are niște termene. Din acest punct de vedere ne consultăm cu administratorul judiciar și folosim cea mai bună soluție pentru clubul Dinamo pentru a avea predictibilitate”.

Andrei Nicolescu nu se teme de o eventuală depunctare a clubului: „Haideți să nu fabulăm! Există o procedură și în cazul în care cineva rău intenționat ar utiliza o procedură de faliment.

Acum toți cei care ar avea ceva de primit au semnat pe noul plan de reorganizare, astfel au acceptat reeșalonările și restructurarea. Asta echivalează cu mai mult de o semnătură prin care se reeșalonează datoriile în plan.

Nu știu dacă e vreo cerere de intrare în faliment, dar s-au vehiculat atâtea in presă și «binevoitorii» vor să pună mâna. Există un triumvirat cu oameni care vor să facă valuri la echipă”.

Ce declarase Cionca

„Mesajul pe care noi trebuie să-l dăm trebuie să fie unul de unitate, pentru că doar așa putem mișca lucrurile înainte”, a declarat mai întâi Andrei Cionca.

Chestionat cum s-ar putea ajunge la un consens între el și ceilalți acționari, Andrei Cionca a răspuns: „Am făcut o ofertă pentru a prelua din pachetul celor de la Red and White, pentru că acolo mai sunt singurele acțiuni disponibile. Am fost întrebat de ce am luat doar 28 de acțiuni și le-am explicat că doar atât am putut lua din acel pachet cedat de domnul Cornel Dinu către Dinamo Socios.

Am făcut o ofertă de a prelua 10% din acțiunile Red&White pentru 1 leu și aștept azi un răspuns.

Același lucru l-am făcut și cu cei de la Dinamo Socios, pentru că situația este una dificilă. Într-o companie aflată în insolvență, un acționar nu are drepturi, ci trebuie să vină cu banii. Aștept un răspuns pozitiv azi referitor la ofertă.

Dacă vor accepta mă voi implica mai activ și voi aduce ceva din know – how-ul meu pentru restructurare. Dacă vom rămâne cu cele 28 de acțiuni mai mult voi sta. Dacă mi se va aproba oferta, voi veni proporțional cu sumele care vor fi solicitate de cel majoritar”, a precizat acesta.

Ce a declarat Zăvăleanu

Întrebat despre dorința lui Andrei Cionca de a cumpăra 10% din acțiunile clubului, Zăvăleanu a răspuns: „E bine că-si dorește să investească mai mult la Dinamo. Dar așteptăm un răspuns de la cei de la Red and White. Deocamdată sunt poziții eterogene între acționari și de asta îmi doresc să se alinieze că să ajute Dinamo”.

Răzvan Zăvăleanu nu știe dacă noul termen fixat de Tribunalul București (4 septembrie, ora 10:00) în dosarul privind planul de reorganizare al lui Dinamo va fi respectat, dată fiind greva magistraților: „Sunt destul de circumspect. Vorbim în continuare de greva magistraților.

Nu vom ști cum va trata judecătorul nostru speță noastră, dacă va mai fi greva în acea perioadă. Clar este mult mai ușor pentru orice acționar dacă această modificare de plan trece.

Dacă nu va trece planul, mă aștept ca acționarii sa acționeze ca atare și sa plătească așa cum au de plătit pe planul pe care îl avem pe rol”.

Citește și:

Drama care i-a marcat viața lui Toto Cutugno. Are legătură cu sora lui

Previous OFICIAL | Romeo Bănică la Dinamo
Next Cu cine a picat Dinamo în Cupa României

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *