Ce răspuns a dat Mureșan când a fost întrebat de o demitere a lui Rednic


Iuliu Mureșan a fost întrebat în acesta dimineață la GSP Live dacă postul lui Mircea Rednic ar fi pus în pericol de un eventual rezultat nefavorabil diseară. Deși a negat „divorţul” de antrenor, oficialul dinamovist a subliniat că „nu concepem alt rezultat decât victoria”.

„Nu se pune problema, are susținerea noastră și a suporterilor. Clar nu se pune problema. Când a venit, am acceptat să-i dăm timpul necesar pentru a forma o echipă mai puternică abia după transferurile și pregătirea din iarnă. Sigur, și el, și jucătorii, dar și noi ne dorim victoria în seara asta”, a răspuns Mureșan întrebării moderatorului Alberto Boțoghină.

„Diseară avem derby-ul suferinței, nu îi pot spune altfel. Avem o situație proastă în clasament și noi, și ei. E un meci pe care trebuie să-l câștigăm, să obținem o victorie după o pauză lungă. Nu concepem alt rezultat! Oricum e greu să ne îndeplinim obiectivul de a merge în Liga 1, astfel că și un egal ar fi dezastruos pentru noi”, a mai declarat administratorul special de la Dinamo.

Citește și:

Florin Cîțu, amenințător: ”Să vedem dacă mai continuăm cu PSD. Nu este o coaliție cu cec în alb”

-->
Previous Iuliu Mureșan se contrazice cu Zăvăleanu
Next Strategia din această iarnă la Dinamo: ”Avem prea mulți”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *