Ce propunere i-a făcut aseară un fost dinamovist lui Mourinho


sursa foto: gsp.ro
Jose Mourinho a venit ieri în România la invitația lui Giovanni Becali și a făcut senzație pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, acolo unde s-a jucat România-Finlanda, 2-0. Astfel, un fost dinamovist i-a făcut o propunere în glumă celui poreclit ”The special one”.

”E o cinste și o onoare pentru noi să respirăm același aer cu Jose Mourinho, iar această vizită se datorează și domnului Giovanni. Nu l-am prins niciodată ca adversar, mi-ar fi plăcut să-l am ca antrenor. Glumind puțin, sunt disponibil, sunt liber de contract”, a declarat Ionel Ganea, fostul atacant al lui Dinamo.

Ce a declarat Jose Mourinho după meci:

„A fost un meci amical. Partidele acestea sunt mereu lipsite de intensitate. Nu am venit aici pentru niciun jucător, sunt în timpul liber. Când am liber îmi place să văd meciuri internaționale. Nu știu, nu am idee dacă România se poate califica la Campionatul European. Cristian Chivu e istoria mea. A fost alături de mine în cel mai bun sezon din cariera mea. Toți băieții care au fost la Inter în acel sezon sunt în inima mea. Când eram la Porto am lucrat cu Ioan Timofte, la începuturile carierei. După aceea a venit rândul lui Cristi Chivu. Nu știu când voi mai lucra cu un român”.

Citește și:

CE GEST Ştefan Radu demonstrează că e OM

-->
Previous Când va putea Dinamo să înceapă să facă transferuri
Next CE GEST Ştefan Radu demonstrează că e OM

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *