Ce propunere are conducerea lui Dinamo


Dinamo, retrogradată în Liga 2, este într-o situație delicată nu doar din punct de vedere economic, ci și din cauza palmaresului.

Palmaresul, stema și denumirea clubului Dinamo sunt în patrimoniul lui Nicolae Badea (FC Dinamo), cel care le împrumutase echipei pe durata cât a fost în Liga 1. Deja au existat somații ca Dinamo 1948 să nu le mai folosească decât pe plan sportiv, dar sunt și negocieri pentru a se ajunge la un acord între părți.

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al „câinilor”, este de părere că palmaresul echipei de fotbal ar trebui să aparțină Clubului Sportiv Dinamo.

„Eu cred că ar fi oportun ca palmaresul să se reunească sub egida CS Dinamo. Ar fi cel mai bun lucru, așa cum s-a întâmplat la U Cluj, unde drepturile aparțin Consiliului Local și nu mai sunt discuții”, a declarat ZăvăleanuDinamo, retrogradată în Liga 2, este într-o situație delicată nu doar din punct de vedere economic, ci și din cauza palmaresului.”

Ulterior, acesta a vorbit și despre situația economică și despre încercarea de a găsi un președinte și un antrenor.

„Încerc să am discuții cu oameni de afaceri care vor să sprijine clubul. Oricine vrea să vină este binevenit. Primul lucru asupra căruia ne concentrăm este președintele. DDB a stat la masă cu domnul Șerdean, voi vedea care au fost rezultatele discuției. Sunt multe persoane care își doresc această demnitate la Dinamo”, a mai spus Zăvăleanu, conform GSP.

Citește și:

Relația Valentinei Pelinel cu ceilalți copii ai lui Cristi Borcea: ”Natural”

Previous Răducioiu a vorbit despre viitorul său
Next Se cer schimbări majore după o nouă umilinţă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *