Ce promisiune le face Valentin Costache fanilor


Sursa foto: EFE
Mijlocașul lui Dinamo, Valentin Costache, poate cel mai apreciat jucător în acest moment de către fanii echipei din Ștefan cel Mare, a vorbit despre planurile sale de viitor.

„A fost o perioadă grea, mai ales că a venit și derby-ul cu Steaua, în care voiam foarte mult să joc. Mi-a părut foarte rău că nu am făcut-o, dar asta este. Mi-am asumat gestul, am greșit, însă acum am trecut peste. Tot ce-mi doresc acum este să-mi mențin forma bună și să am aceleași prestații apreciate pentru Dinamo ca până acum”, a spus Costache la Digi Sport.

Costache le-a făcut și o promisiune fanilor: ”Au și ei dreptatea lor, pentru că nu am mai câștigat de foarte mult timp. Ei își doresc numai rezultate bune, așa că eu le promit că o să fim din nou acolo sus”.

Dinamo ocupă locul 7 în acest moment și a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 0-1, însă tânărul mijlocaș crede că echipa sa poate depăși această criză.

„Nu suntem într-o situație foarte bună, suntem în afara play-off-ului, în play-out, dar de acum numai noi o putem scoate la capăt, prin antrenamente, seriozitate și multă concentrare. Trebuie să punem capul în pământ și să câștigăm fiecare meci, cu toate că este foarte greu„, a adăugat Costache.

Citește și:

Dorinel Munteanu: ”Avem șanse mici să mergem și la EURO 2020”

-->
Previous GEST SUPERB Peluza roș-albaștră, licitație pentru Dan Cucu
Next Dorinel Munteanu vede un viitor sumbru al naționalei. Ce a declarat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *