Ce probleme are Salomao la arabi. Detalii din casă


Diogo Salomao s-a despărțit în această iarnă de Dinamo, semnând cu formația lui Daniel Isăilă, Al Hazm, cu care se luptă să evite retrogradarea. Lusitanul a întâmpinat probleme la noua sa echipă, chiar după ce a înscris pentru saudiți.

Daniel Isăilă a explicat care este situația la zi a fotbalistului adus să sprijine obiectivul echipei, Al Hazm, locul 12, primul de deasupra liniei de baraj, cu 2 puncte peste Al-Ittihad. Fostul selecționer de la U21 a declarat pentru Prosport: ”El era şi în urmă cu pregătirea, nu avea meciuri în picioare. Salomao venea după o perioadă de pregătire, aici era sezonul în plină desfăşurare, iar după acel meci în care a jucat foarte bine şi a şi înscris, din păcate s-a accidentat, a avut o contractură, la ultimul joc nu l-am avut, cu Ittihad, ne-a lipsit.

Acum e bine, se antrenează la capacitate maximă şi sper să fie bine şi să ne ajute în ultimele meciuri. Diogo a fost o oportunitate pentru că a fost în ultimele două zile de transfer, trebuia să schimbăm un jucător străin şi să luăm o decizie urgent. Era practic liber pentru că Dinamo şi-a exprimat dorinţa de a renunţa la el. Îl ştiam şi am preferat să-l iau pe el, Diogo făcuse pregătirea cu Dinamo, m-am interesat cât de cât”.

Citește și:

Danciu, poză care l-ar putea pune pe gânduri pe Rednic

-->
Previous Giani Kiriță: ”Să se dea drumul!”
Next Danciu, poză care l-ar putea pune pe gânduri pe Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *