Ce prime vor avea dinamoviștii cu FCSB. Rivalii sunt îngrijorați!


Mircea Rednic a băgat frica în cei de la FCSB cu ultima sa metodă de a-și motiva jucătorii. El le-a dat 20.000 de euro primă fotbaliștilor pentru victoria de la Voluntari, dar a anunțat că nu va repeta gestul cu FCSB. ”Nu-ți mai trebuie motivație specială pentru acest meci”, a motivat ”Puriul”. Cu toate acestea, se pare că patronul Negoiță se gândește să ofere un bonus financiar asemănător ”câinilor” dacă înving marea rivală.

„Nu ştiu dacă neapărat frică, dar o îngrijorare există. Este un gest (n.r. – a adus bani de acasă să le dea prime jucătorilor) cu care aproprii jucătorii care probabil că nu au mai văzut de mult timp o primă. E un gest care e ca un stimulent. Probabil vor avea o primă şi cu noi. Dacă le-a dat cu Voluntari probabil că vor primi şi cu FCSB”, a spus Helmuth Duckadam, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

„Aici a venit antrenorul şi a dat un bonus la jucători. Rednic a dat un bonus pe persoană fizică, probabil că şi-a plătit taxele. Este un gest extrem de sensibil atunci când acesta vine de la un antrenor. Un gest care nu face decât să întărească echipa, grupul. Venind în partea antrenorul după o eliminare cu o echipă de Liga a treia, e clar că a fost inteligentă mişcarea”. Ilie Dumitrescu, expert Digi Sport.

Citește și:

Anunț oficial. De când revine Lobonț în fotbalul românesc

Previous Cu cine a ținut Dorinel Munteanu dintre Dinamo și Steaua. Declarație înaintea derby-ului
Next Anunț oficial. De când revine Lobonț în fotbalul românesc

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *