Ce prime au ”câinii” pentru ultimele 5 meciuri. Cât ar câștiga în play-off


Dinamo are o șansă infirmă să se califice în play-off, dar toți jucătorii care au venit în această perioadă la Dinamo ar trebui să dea totul pe teren pentru cele trei puncte, pentru că se pot îmbogăți dacă câștigă tot și intră în play-off. În ultimele 5 meciuri rămase de jucat ”câinii” pot câștiga 1000 de euro de victorie, sumă care ar putea fi completată de o primă suplimentară oferită chiar de Mircea Rednic, dacă reușește să califice echipa în play-off.

În play-off situația se schimbă pentru cei care au semnat contracte în ultima perioadă cu Dinamo. Unora li se vor mări automat salariile, iar primele de joc se vor dubla pentru toți jucătorii din lotul lui Dinamo. Adică ei vor avea 1.600 de euro pentru egal, și 2000 de euro pentru fiecare victorie. Așa că ei vor avea tot interesul să dea totul și să încerce o minune, mai ales că rezultatele din această etapă par favorabile pentru trupa din Ștefan cel Mare.

În schimb, în play-out, nu vor mai primi niciun ban. La Dinamo se va plăti doar performanța.

”Sistemul de premiere se va schimba, vor fi prime normale pentru campionatul regulat, vor fi prime mari pentru play-off și pentru play-out nu va fi nicio primă. Asta mi se pare corect. Și jucătorii trebuie să înțeleagă, vor să câștige bani, au salarii corecte, vor să-și dubleze salariile, trebuie să dea totul când joacă ca să câștige și să-și ia primele”, a declarat Mircea Rednic pentru doardinamo.ro.

Citește și:

El ar putea fi al doilea căpitan al lui Dinamo

-->
Previous SURPRIZĂ MARE pe lista oficială a dinamoviștilor
Next El ar putea fi al doilea căpitan al lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *