Ce pretenții financiare are Gicu Grozav ca să semneze cu Dinamo


Dinamo este din nou într-o pasă foarte proastă, iar site-ul doardinamo.ro a scris în exclusivitate despre posibilitatea ca Gicu Grozav să se întoarcă în Ștefan cel Mare. Ceea ce ar însemna o gură de oxigen pentru „câini”, care au nevoie de un dinamovist pur sânge la echipă.

Chiar președintele Alexandru David a confirmat că Dinamo ia în calcul eventuale discuții cu jucătorul și cu reprezentanții acestuia. Până la convorbirile ce-l privesc pe Grozav, afacerea nu a ajuns să se perfecteze până acum din cauza pretențiilor financiare, dar și a faptului că nu este dorit de Florin Bratu.

Gsp.ro scrie că fotbalistul vrea 50.000 de euro la semnătură, plus 15.000 de euro salariu. Ceea ce înseamnă mult peste ce poate oferi acum Dinamo, acolo unde plafonul salarial este de 10.000 de euro pe lună, remunerații în dreptul lui Nistor, Salomao, Gomelt și Penedo.

În Liga 1, contracte mai mari oferă și plătesc doar CFR Cluj și FCSB, formațiile ce s-au luptat la titlu în sezonul precedent. Dinamo a plătit un singur jucător în „era Ionuț Negoiță” cu 15.000 de euro pe lună, este vorba de Juan Angel Albin, o dezamăgire la începutul ediției precedente. Doar 6 meciuri jucate în alb și roșu înainte de a fi dat afară.

Citește și:

Un fost antrenor al ”câinilor” a semnat astăzi cu o formație de Liga 1

-->
Previous Un fost antrenor al ”câinilor” a semnat astăzi cu o formație de Liga 1
Next Alibec a fost aproape de Dinamo! Ce a împiedicat transferul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *