Ce pregătește Uhrin pentru meciul de diseară


-->
În mai puțin de 6 ore, Dinamo joacă pe terenul lui CS Mioveni, o partidă în care, conform cotelor BETANO, pleacă cu șansa a doua. Mai devreme vă anunțam echipele probabile, acolo unde Gabi Torje, mijlocașul de bandă al „câinilor roșii”, revine în lotul lui Dinamo pentru meciul din etapa a cincea a play-out-ului Casa Pariurilor Liga 1, cu CS Mioveni.

FANATIK a aflat că al doilea căpitan al „câinilor”, Gabi Torje, revine în sfârșit în lotul deplasat pentru meciul de la Mioveni, după ce a lipsit la partidele cu Sepsi, Chindia Târgoviște și FC U Craiova 1948. Ultima apariție a lui Torje în tricoul lui Dinamo a fost în partida pierdută în fața Rapidului, scor 1-3, la primul meci cu Dusan Uhrin pe bancă.

Andrei Radu, Marco Ehmann, Cosmin Matei, Desire Azankpo, Marius Tomozei și prima variantă U21 pentru Uhrin, Antonio Bordușanu, care are umărul dislocat, sunt în continuare accidentați sau nerefăcuți complet.

Costin Amzăr, o altă variantă U21, nu poate fi folosit după ce a fost suspendat șase etape, în urma bătăii de pe terenul din Ghencea la meciul dintre CSA Steaua și Dinamo U19.

Ce declara Torje săptămânile trecute

„Staţi să ne înţelegem. Situaţie dificilă este la Clinceni şi Gaz Metan. Nu este o situaţie atât de dificilă. Cu tot cu ceea ce a fost: probleme, datorii, Dinamo nu a suferit nicio depunctare.

Pe criteriu sportiv nu au fost realizări, într-adevăr, dar Dinamo nu a fost o situaţie critică niciodată de când sunt eu aici. Plăţile au fost la zi, ceea ce ţinea de club s-a achitat, s-a plătit, s-a făcut. Este clar că performanţele sportive au lipsit şi am ajuns în acest final de sezon să avem emoţii pentru rămânerea în Liga 1”, a declarat jucătorul în exclusivitate pentru FANATIK.

Citește și:

Horațiu Mălăele, tăios, către ”zvoniștii” lui

Previous ”Înainte să învăț să merg în picioare, știam să zic ”Hai, Dinamo”
Next Prima reacție a lui Nicolae Badea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *