Ce portar vrea să aducă Dinamo


-->
Dinamo București, care se pregătește pentru debutul în Liga 2, are un nou antrenor, Ovidiu Burcă (42 de ani), și un nou administrator special, Vlad Iacob (34 de ani).

Vlad Iacob a anunțat că vor fi făcute mai multe transferuri, chiar dacă “roș-albii” n-au găsit deocamdată un investitor important.

În această vară, Dinamo a adus jucători experimentați: Valentin Lazăr (32 de ani, mijlocaș), Bogdan Gavrilă (30 de ani, mijlocaș), Neluț Roșu (29 de ani, mijlocaș) și Vasile Buhăescu (34 de ani, atacant).

Presa din Georgia, citată de DigiSport, anunță că Dinamo s-a înțeles cu portarul Lazare Kupatadze (26 de ani), care și-a reziliat recent contractul cu Dinamo Batumi.

Kupatadze juca pentru Dinamo Batumi din ianuarie 2021. Este un international georgian, având două selecții în naționala de seniori.

În startul sezonului 2022-2023, Lazare Kupatadze a primit șapte goluri în trei meciuri europene: două partide în preliminariile UEFA Champions League și o partidă în preliminariile Conference League.

Dinamo Batumi a fost eliminată de Slovan Bratislava în preliminariile Champions League, după 0-0 în tur și 2-1 în retur.

În meciul retur, toate cele trei goluri s-au marcat în reprizele de prelungire (104, 115 și 120+3). Era 1-1 la ultima fază a meciului când Vladimir Weiss, căpitanul lui Slovan Bratislava, a profitat de o poziționare eronată a portarului Lazare Kupatadze, care se afla la marginea careului mic, a trimis direct pe spațiul porții și a înscris. Astfel, partida s-a încheiat cu victoria echipei din Slovacia.

Pe 21 iulie, Kupatadze a comis mai multe gafe în meciul Lech Poznan – Dinamo Batumi, scor 5-0, în turul doi preliminar din Conference League, manșa tur.

După această partidă, Dinamo Batumi a decis să-i rezilieze contractul lui Lazare Kupatadze.

Fanii lui Dinamo Batumi se bucură că au scăpat de omul pe care îl consideră principalul vinovat pentru eșecul echipei lor în cupele europene.

300.000 de euro este cota de piață a lui Lazare.

Citește și:

Begliktash, loc spectaculos de pe litoralul bulgăresc

Previous Viorel Cataramă: „Dinamo se vinde”
Next Ce amicale urmează pentru echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *