Ce portar își dorește Dinamo


-->
O lovitură grea la care muncesc cei de la club este un portar de echipă națională. FANATIK a aflat că Plamen Iliev, bulgarul de 30 de ani care a mai jucat în Liga 1, este în negocieri cu Dinamo!

Dinamo are mai multe nume pe lista de întăriri după ce a scăpat de interdicția la transferuri. Plamen Iliev, care tocmai s-a despărțit de campioana Bulgariei pe 26 august, este cel mai sonor dintre ele.

Din informațiile FANATIK, și Iliev ar dori să revină în Liga 1, iar varianta Dinamo i-ar surâde. Este vorba în principal de faptul că e o echipă foarte iubită de suporteri, în ciuda situației dificile pe care o traversează.

Există negocieri în acest moment, cele două părți neajungând la un acord din punct de vedere financiar. Fiind portar de echipă națională, Iliev are pretenții destul de ridicate.

Plamen Iliev a apărat ultima oară poarta Bulgariei în luna martie, în meciul cu viitoarea campioană europeană, Italia, 0-2 la Sofia.

Dacă Iliev și șefii de la Dinamo bat palma, atunci Dario Bonetti va avea două variante foarte bune pentru postul de portar. Oricum, Bonetti mai vrea un goalkeeper, pentru că, practic, acum stă doar în Eșanu, care a început să gafeze în ultimele meciuri.

Plamen Iliev nu este un necunoscut pentru fotbalul românesc. El a mai evoluat la două formații din Liga 1, fiind adus prima oară de FC Botoșani, care l-a transferat liber de contract în vara lui 2015.

După un sezon și jumătate la formația din Moldova, bulgarul a plecat tot fără sumă de transfer la Astra Giurgiu. Se întâmpla la începutul anului 2017. Față de momentul sosirii în România, cota i se înjumătățise, fiind undeva la 500.000 de euro.

Citește și:

Alianță lângă USR-PLUS, contra premierului Florin Cîțu. George Simion: ”Arătați că nu sunteți teleghidați”

Previous Al doilea transfer al zilei, un fundaș central
Next Dinamovistul care debutează astăzi la Națională

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *