Ce portar ar putea veni la Dinamo din vară


Dinamo caută să-şi facă rost de goalkeeper care să apere poarta „câinilor” din sezonul viitor. Asta după ce Penedo a anunțat că sunt șanse minime să mai continue din vară după ce i s-a pus condiția să renunțe la echipa naținonală.

Gazeta Sporturilor scrie că bucureştenii au pus ochii pe unul dintre cei mai apreciaţi goalkeeperi din actuala ediţie, Eduard Pap, 22 de ani, fiind şanse foarte mari ca din vară acest fotbalist să înceapă pregătirile cu „haita” şi să sosească în Ştefan cel Mare.

Chiar dacă în acest moment este titularul postului la echipa aflată pe ultimul loc în Liga 1, Pap a fost lăudat în mai multe rânduri pentru paradele sale, impresionând în special în egalul înregistrat în luna martie pe Naţional Arena cu FCSB (1-1).

MM N-A FOST IMPRESIONAT DE EL

N-a fost întâmplătoare evoluţia tânărului care a mai fost dorit în iarnă de FC Botoşani şi Pandurii, dar a ales ASA Târgu Mureş. „O să regrete Steaua că nu m-a luat!”, a declarat Edi în vara 2012, când Gigi Becali a fost convins de diverşi apropiaţi să-l achiziţioneze pe portarul „naţionalei” de juniori.

Pap avea 17 ani în acel moment, dar Mihai Stoica nu a fost de acord atunci cu transferul: „Noi nu luăm jucători din Liga a 4-a la echipă, să fie clar!”. Pap a fost singurul fotbalist din România care a jucat la o primă reprezentativă, chiar dacă de juniori, direct din Liga a 4-a.

Ardeleanul evolua la Jimbolia şi a fost apoi în probe la Borussia Dortmund. A mai fost în atenţia celor de la Borussia Monchengladbach şi Eintracht Frankfurth, doar că nu s-a mai materializat nicio mutare.

Citește și:

VIDEO Rotariu, pe val la Club Brugge

Previous Cum va comemora Cordoba un an de la moartea lui Ekeng
Next Ultima oară i-a învins Danciu-gol

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *