Ce planuri au „câinii roșii” vara aceasta


-->
Antrenorul actual al roș-albilor, Gică Mihali (56 de ani), a avut o intervenție telefonică la Fotbal Club Digi Sport, în cadrul căreia a oferit ultimele detalii din jurul clubului.

„Am aflat azi, mi-a spus administratorul că cei de la baza unde era cantonamentul echipei nu ne mai dau voie să mai stăm acolo. Ok, noi mai avem și baza veche, dar în partea cealaltă era mult mai frumos.

Le-am spus măcar să ne lase să ținem acolo magazia, echipamentul, cabinetul medical. Să vedem dacă găsim înțelegere”, a declarat Mihali.

De asemenea, Mihali a explicat că nu se teme deloc de retrogradarea în al treilea eșalon, chiar dacă mai mulți jucători importanți sunt așteptați să plece de la clubul bucureștean.

„Noi ne-am făcut programul, am stabilit un cantonament de pe 11 pe 23. S-ar putea să plecăm și într-o stațiune în țară la noi, e posibil să găsim un sponsor. Chiar dacă acești băieți pleacă, n-o să avem probleme legate de retrogradare.

Lumea e pretențioasă la Dinamo și n-o să accepte dacă nu intrăm în play-off. Dar de retrogradare n-o să fie problema”, a mai adăugat Mihali.

Citește și:

Autoritățile caută influenceri care să promoveze imaginea României

Previous Ionuț Negoiță i-a dat afară pe jucători de la Săftica!
Next Dinamo a primit interzis în Colentina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *