Ce planuri are Ionuț Lupescu


Ionuț Lupescu (53 de ani) nu va reveni prea curând la Dinamo deoarece vrea să conducă un club din străinătate. Fostul internațional Ionuț Lupescu își dorește să fie, pentru prima dată în viață, conducător de club, deoarece vrea să vadă dacă este capabil să construiască o echipă competitivă.

Anunțul a fost făcut de Florin Prunea în cadrul emisiunii ProSport Live.

Fostul internațional Ionuț Lupescu și-a făcut deja planurile de viitor, acestea fiind dezvăluite de Florin Prunea în cadrul ProSport Live.

„Kaiserul” nu va veni, astfel, acum la Dinamo, unde este dorit de suporteri, însă este posibil ca în viitor să reprezinte din nou singurul club din România pentru care a jucat vreodată.

„Din ce știu, Ionuț are alte proiecte, dar și-a încheiat activitatea în Arabia Saudită. Eu știu că el vrea să încerce și altceva, nu UEFA, nu România. Nu e niciun secret. Cred că vrea să fie și el conducător. Mi-a și zis: «Băi, le-am făcut pe toate, am fost jucător, am fost director tehnic, am fost director general, am fost antrenor. Mă, n-am fost și eu o dată conducător de club». I-am zis: «Vino în România să fii conducător de club». «Nu mă interesează». Eu cred că tot undeva afară… Vrea să conducă și el un club.

Îl vezi sigur în anturajul în care se învârte… Cu siguranță își va găsi o echipă. Toată ziua ba cu Ferguson, îl invită Sir Alex la două săptămâni în Anglia, la toate jocurile. Cu siguranță că își va găsi un club. A zis: «Vreau să fac și eu o echipă, să văd dacă sunt în stare». Eu cred că e în stare, îl cunoaștem cu toții pe Ionuț. Mi-a și zis: «După aceea, vreau să stau și eu liniștit cu nepoții acasă».

(n.r. Deci, ar putea să vină la Dinamo?) Dacă ar fi o chestiune serioasă, se va face și stadionul… Cu siguranță că dacă îl tai pe Ionuț e alb-roșu. El și cu Radu (n.r. Florin Răducioiu) au jucat la o singură echipă în România”, a spus Florin Prunea în cadrul emisiunii ProSport Live.

Citește și:

Relația lui Florin Piersic jr cu tatăl său, celebru: ”M-a șocat”

 

Previous Echipele probabile la ”U” Cluj-Dinamo
Next Cohn: „Are mai multă ambiție”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *