Ce planuri are Florin Bratu. Glumă despre ȘEIC


Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, leagă victorie după victorie în Ștefan cel Mare și și-a permis să glumească la finalul meciului și să spună planurile sale de viitor.

”Sunt bucuros că am obținut victoria cu un adversar dificil și mă bucur că după un joc bun am reușit să luăm cele trei puncte. Avem un lot numeros, dacă acești jucători au fost lăsați acasă la următorul meci pot fi titulari. Acum rulez jucătorii pentru la vară. Nu cred că e o problemă atât de mare că și-a scos tricoul. Era mai grav dacă mai avea un cartonaș, ei se dezvoltă din punct de vedere calitativ, e la al treilea gol în play-out Robert Moldoveanu. Mai avem opt meciuri pe care le vom trata la fel.

Șeicul(n.r. shake) de băut sau ce? Nu știu cine vine, nu este problema mea, dar eu nu am auzit de așa ceva. Sunt obosit acum, bucuros și vreau să mă gândesc la viitor și să formez o echipă pentru viitor aici la Dinamo. Torje face eforturi, e un jucător exponențial și a fost aproape să fie decisiv astăzi și îl felicit”, a declarat Florin Bratu.

-->
Previous Alexandru David, declarații INCENDIARE în această seară
Next NEPROFESIONIST? Ce a făcut Thiess în relația cu FRF

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *