Ce planuri are Diya William Shoucair


Diya William Shoucair a cumpărat baza de la Săftica de la Ionuţ Negoiţă. Din informaţiile FANATIK, libanezul nu are de gând să investească la Dinamo.

Dinamo este în căutarea unui investitor. Rând pe rând s-au vehiculat diverse nume, companii mari s-au arătat interesate să preia clubul, însă niciuna dintre discuţii nu a avut finalitate şi clubul supravieţuieşte în continuare din banii DDB şi de la sponsori.

Printre numele vehiculate pentru a investi la Dinamo a fost şi Diya William Shoucair. Discuţiile au fost alimentate şi de faptul că omul de afaceri libanez a ajuns la un acord de cumpărare a părţii din baza de la Săftica deţinute de Ionuţ Negoiţă, fostul patron al “câinilor”.

Fostul patron deţine 1,5 hectare dintre cele 4 ale bazei de pregătire de la Săftica, partea din faţă. Celelalte 2,5 hectare aparţin SC Dinamo 1948, locul în care se antrenează jucătorii lui Ovidiu Burcă.

FANATIK l-a contactat şi pe administratorul special de la Dinamo, Vlad Iacob, care a declarat: “Am văzut ce a apărut prin presă, deocamdată nu ştiu dacă s-a făcut sau nu tranzacţia. Nu am avut negocieri cu domnul Shoucair, nu am avut nicio discuţie. Mai mult nu pot să comentez”, a spus Iacob pentru publicaţia noastră.

Din informaţiile FANATIK, deşi omul de afaceri libanez este pe cale să investească o sumă importantă pentru cumpărarea celor 1,5 hectare din baza de la Săftica, Shoucair nu are de gând să devină investitor la Dinamo, planurile sale nefiind legate de echipa de fotbal.

Surse din cadrul clubului au precizat pentru FANATIK că tranzacţia dintre Negoiţă şi Shoucair nu are nicio legătură cu clubul, iar până acum omul de afaceri libanez nu şi-a exprimat dorinţa de a investi la echipă.

Citește și:

Reclamat după Dinamo – CSA Steaua! Ce va urma

Previous Vești importante de la președintele DDB
Next Meci mare pentru Dinamo astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *