Ce planuri are Andrei Bendeac la Dinamo


Mihai Bendeac a lăsat un comentariu în cadrul emisiunii EXCLUSIV DINAMO, unde a luat cuvântul în timpul prezenței fratelui său, Andrei. Acesta din urmă deține funcția de director al departamentului de Social Media și Comunicare în echipa clubului din „Ștefan cel Mare”.

În timpul transmisiei, actorul a împărtășit un mesaj în zona de comentarii de pe YouTube, cu scopul de a evidenția sprijinul său necondiționat pentru pasiunea pe care fratele său o nutrește față de echipa alb-roșie. Această pasiune a fost pe deplin demonstrată în timpul perioadei în care Andrei Bendeac a activat în cadrul echipei Dinamo, fără a primi o compensație financiară pentru eforturile sale.

Cât e frate-meu acolo, pentru Dinamo îmi dau viața! Problema este că și în situația în care n-ar mai fi acolo, tot acolo ar fi”, a scris Mihai Bendeac.

Înainte de acest moment, Andrei Bendeac a descris, printre altele, că își exprimă dorința ca în viitor proiectul „Dinamo TV”, inițiat de el recent și care se află încă într-o fază incipientă, să atingă o amploare similară cu ceea ce se desfășoară în această privință la marile cluburi de fotbal din Europa.

„Dinamo TV este un proiect pe termen puțin mai lung, faptul că am etichetat acum cu Dinamo TV acele interviuri este doar o tentativă de a obișnui suporterii. Cred că Dinamo TV are un potențial mult mai mare decât aceste interviuri, în doi-trei ani îl văd și producător de emisiuni și materialele astea să fie duse la un cu totul alt nivel.

În momentul ăsta sunt focuri mult mai mari de stins la Dinamo decât să mi se mai dea mie doi-trei oameni în organigrama de la comunicare. În momentul ăsta, la Dinamo se trăiește prin multe promisiuni. Nu este o prioritate în acest moment și este cumva firesc. Momentan, în organigramă sub mine, oficial, nu am pe nimeni.

Tribuna Dinamo au avut acces la mine prin rețelele de socializare, prin contul privat. Văzând implicarea lor și văzând descrierea lor de la acea vreme, am urmărit și i-am întrebat dacă vor să vină la acea ședința. Cât despre programele de meci, este un proiect al lor, investiția este a lor, foarte de apreciat.

(n.r. despre dezvoltarea proiectului Dinamo TV) Noul director de marketing și cu mine avem cumva o viziune asemănătoare. Da, avem în gând, dar trebuie să se întâmple și alte lucruri înainte, trebuie să livrăm mai întâi un conținut gratis, suporterul dinamovist a tot plătit în ultimii ani. El vrea să știe pentru ce plătește și mi se pare normal. Trebuie să creștem încrederea prin a oferit conținut gratis. Va trebui să fie next level, eu așa o văd. Am încredere că se vor întâmpla lucrurile astea”, a spus Andrei Bendeac, la EXCLUSIV DINAMO.

Citește și:

Prima confirmare că Evgheni Prigojin și Dmitri Utkin sunt morți

Previous Dinamo l-a cedat pe Andrei Florescu
Next Despre Rotariu: „Sună interesant”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *