Ce părere are Dan Petrescu despre fanii lui Dinamo


Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, și-a spus părerea despre fanii echipei din Ștefan cel Mare înaintea partidei cu Dinamo, din etapa a 5-a a Ligii 1, din această seară, ora 21:00. Se pare că 1000 de fani ai roș-albilor vor veni să-și susțină echipa favorită și ei vor fi dublați de cei de la U Cluj.

”Dacă vor veni mulţi fani ai lui Dinamo nu e nimic nou. Am văzut ce fani au, ce atmosferă fac, dar dacă vor fi mulţi spectatori meciul va fi mai frumos. Eu mă rog să fie stadionul plin, clar că mi-aş dori să ţină toţi cu CFR, dar asta nu se poate. Va fi o atmosferă de meci mare şi sper să câştige cel mai bun, iar fanii ambelor echipe să se bucure de un meci frumos.

Va fi cel mai dificil meci din acest început de sezon pentru noi, cei de la Dinamo s-au întărit faţă de anul trecut”, a declarat Dan Petrescu.

Ce declara ieri Cosmin Contra

”Cei de la CFR Cluj sunt super-favoriţi în meciul de mâine (n.r. astăzi) datorită achiziţiilor pe care le-au făcut şi a felului în care joacă. E o echipă care arată bine, a primit numai un gol, în prima etapă, şi a marcat de opt ori. Este o echipă solidă, speculează fiecare greşeală a adversarului, are încredere, aleargă foarte mult, e foarte ordonată din punct de vedere tactic. În plus, cei de la CFR nu au avut meciuri în cupele europene şi au avut timp să pregătească săptămânal fiecare meci. Nu înseamnă că, dacă ei eu făcut achiziţiile pe care le-au făcut şi sunt favoriţi, Dinamo nu are nicio şansă.”

Citește și:

Flavius Stoican i-a încurcat pe cei de la FCSB. Cum arată clasamentul

-->
Previous INTERVIU Claudiu Bumba: ”Mergem să-l batem pe Nistor”
Next Meci între prieteni: ”Să putem să bem un pahar de vin după meci”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *