--> -->

Ce părere are Cristi Borcea despre revenirea lui Rednic la echipă


-->
Mircea Rednic a fost numit la cârma echipei, iar fostul acţionar din Ştefan cel Mare, Cristi Borcea, susţine că odată cu venirea fostului antrenor de la Farul Constanţa, se vor observa schimbări mari la echipă.

Rednic va semna contractul cu Dinamo vineri, iar înţelegerea este valabilă pe un singur sezon, cu posibilitatea de prelungire. Cristi Borcea susţine că valoarea jucătorilor din Ştefan cel Mare va creşte cu 30 la sută, după ce Mircea Rednic a revenit la Dinamo.

”Valoarea jucătorilor va creşte cu 30%!”
”Valoarea jucătorilor va creşte cu 30%, Dinamo va câştiga cu UTA Arad. Mircea Rednic ştie. Dacă i-a luat pe Niculescu, Dănciulescu şi Ganea. Îi îmbârliga că n-are cum să îi bage. Pe Niculescu îl îmbârliga «băi, nu vezi cum bagă ăsta alunecări?!», pe Dănciulescu că «vezi că tre’ să îl bag pe ăsta că e finul lui Borcea». Lui Ganea îi spunea «că tre’ să bage, că nu pot, trebuie să tragi de tine».

Îi mobiliza de mureau pe teren. Nu există comisioane, el tot timpul venea şi cerea o primă pentru jucători, ca să îi motiveze. Luana era mică, nu am lucrat cu ea”, a transmis Cristi Borcea, la ProSport.

Citește și:

FOTO ”Câinii roșii” au adus preotul la stadion

-->
Previous Ajutor nesperat din partea lui Cristi Borcea
Next Un mijlocaș de națională pe lista lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.