Ce oferte de prelungire au Palic, Penedo și Dielna


Șefii lui Dinamo sunt în plin proces de a definitiva lotul lui Dinamo care se va bate pentru toate obiectivele sezonul viitor – să ajungă măcar în preliminariile Europa League, și să câștige titlul și Cupa României.

Așa că ei trebuie să știe clar pe cine se vor baza. Primul pas – li s-au oferit noi contracte jucătorilor care le expiră în iunie înțelegerile. Joi li s-au transmis aceste oferte lui Antun Palic, Claude Dielna și Jaime Penedo. Și li s-a acordat termen de o săptămână în care să se hotărască dacă vor sau nu să continue la echipa din Ștefan cel Mare. Asta și pentru a le oferi jucătorilor posibilitatea ca ei să cântărească bine celelalte oferte și să fie împăcați atunci când vor semna nou contract.

Conform gsp.ro lui Palic i s-au oferit 11.000 de euro pe lună și bonusuri mărite, lui Dielna 12.000 de euro și lui Penedo 7.500 de euro pe lună. Singura condiție care i s-a pus portarului panamez este să nu meargă la națională cât vor fi preliminariile Europa League. Iar cel din urmă a semnat pe încă un an cu Dinamo.

Citește și:

Craioveanu o vede pe Dinamo favorită

 

Previous Craioveanu o vede pe Dinamo favorită
Next Penedo a semnat prelungirea cu Dinamo!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *