Ce o așteaptă pe Dinamo la Adunații-Copăceni


-->
Planul lui Dinamo de a-și construi o bază modernă la Adunații-Copăceni pare să prindă contur. Dan Cezar Rusu, primarul micuței comune giurgiuvene, confirmă intenția roș-albilor și dezvăluie că „lucrurile sunt stabilite”.

„Din campionat, eu țin cu Dinamo. Dinamo este un bun național și trebuie să ținem la el, să-l păstrăm, nu este echipa nu știu cui. Știm cu toții câți simpatizanți are Dinamo, nu putem să-l pierdem. Își va reveni, veți vedea. Încerc și eu să ajut cum pot. Sper ca echipa să rămână în viață. Eu le-am rezervat deja 9 hectare. Nimeni nu va plăti aceste hectare, ci va fi făcut un parteneriat.

E un teren intravilan în acest moment. Din ce-am văzut într-o simulare de proiect, arată foarte bine, cu parcare și toate cele. Ferească Dumnezeu de vreo nenorocire, în rest, lucrurile sunt stabilite. Mai durează, însă, până vor începe construcția”, a declarat primarul Dan Cezar Rusu, potrivit PlaySport.

Momentan, nu e gata nici proiectarea. Dinamo va suporta costurile. Eu îi ajut cu terenul. Încă nu e dat, dar în proporție de 90% e făcută treaba.D” Dan Cezar Rusu, primar Adunații-Copăceni

Dinamo plănuiește să construiască o bază nouă de pregătire, departe de București, în localitatea Adunații-Copăceni, județul Giurgiu.

Dinamo deține în acest moment baza la Săftica, dar condițiile de acolo nu sunt cele mai moderne. Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului alb-roșu, spune că au fost demarate primele discuții pentru ridicarea unui nou centru de pregătire, la aproximativ 25 de kilometri de București, în Adunații-Copăceni.

Ce a declarat Iuliu Mureșan

„Există intenția asta. Avem un proiect, dar trebuie să găsim susținerea necesară. Am identificat un teren pe care putem face acest lucru, are peste 9 hectare. Proiectul e amplu, ar fi o bază foarte frumoasă.

Mai e mult, dar important este că intenția există, niște demersuri s-au făcut deja. Noi vom insista să se facă. Chiar dacă nu voi mai fi eu la club, cei care vin vor duce totul la bun sfârșit” dezvăluit Iuliu Mureșan, la „Digi Sport Special”.

Citește și:

Veste bună pentru Dinamo: Morar e bine!

Previous Teama lui Cristi Borcea pentru Dinamo
Next Bani mai mulți pentru Dinamo: ”Știu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *