Ce nume nou va avea echipa din Liga 1


Dinamo începe o campanie de rebranding după ce clubul a fost notificat să plătească 1 milion de euro despăgubiri către societatea lui Nicolae Badea care deţine numele „FC Dinamo” şi actuala siglă.

Dinamo îşi schimbă numele şi sigla după ce FANATIK a prezentat documentul prin care societatea lui Nicolae Badea notifică echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare că nu are voie să mai folosească denumirea “FC Dinamo” şi logo-ul.

Dinamo îşi schimbă sigla! Fanii, invitaţi să creeze logo-ul inovator

Clubul din Casa Pariurilor Liga 1 a demarat o campanie prin care îi invită pe fani să deseneze noul logo al celor de la Dinamo, propunerile fiind votate de comisii diferite formate din suporteri, foste legende, reprezentanţi DDB şi echipa de marketing a clubului.

Noul logo va conţine culorile tradiţionale ale clubului (alb-roşu), identitatea vizuală (numele Dinamo sau iniţiale), dar şi elemente de legătură cu istoria din 1948 a clubului. Dacă sigla aleasă va fi creată de un fan, acesta va primi invitaţie la toate meciurile în care logo-ul va fi folosit de Dinamo şi va primi câte un tricou oficial de joc în următorii 10 ani.

FANATIK a aflat că cei de la Dinamo pregătesc şi o schimbare de denumire a echipei. Din informaţiile noastre, echipa din Liga 1 ar putea fi denumită “Dinamo 1948”, în condiţiile în care numele “FC Dinamo” aparţine societăţii lui Nicolae Badea.

Cu un nou nume şi o nouă emblemă, Dinamo speră să rămână pe prima scenă şi în stagiunea viitoare. “Câinii” vor avea de trecut printr-o “dublă” de baraj pentru a rămâne în Casa Pariurilor Liga 1. Înfrângerea cu Mioveni a spulberat toate şansele matematice de evitare a barajului.

  • 1.000.000 de euro solicită Nicolae Badea pentru folosirea numelui şi siglei Dinamo
  • 5 modele de logo vor merge în faza a doua, de unde se va alege noua siglă a clubului

Citește și:

Bălănescu: ”Eu asta îmi doresc pentru Dinamo”

-->
Previous Ce se întâmplă dacă retrogradează Dinamo
Next Reveniri importante în lotul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.