Ce nu-i place lui Vasile Miriuță: ”Mă deranjează asta!”


Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, tocmai a reușit prima victorie a sa ca antrenor la echipa din Ștefan cel Mare după un început destul de prost. El a reușit totuși să-i claseze în sfârșit pe ”câini” pe loc de play-off și dezvăluie ce îl deranjează foarte tare.

„Am lucrat mult în ultimele două săptămâni, iar aseară a fost o victorie de moral, am fost mai vii. Am început să jucăm ce îmi doresc eu, dar mai avem de lucrat la automatisme. Nu am o baghetă magică, să rezolv totul în trei săptămâni.

Mă deranjeză că atacanții nu înscriu. Sper ca pe viitor să înceapă să marcheze, e foarte important pentru încrederea lor.

Aștept mai mult de la toată echipa, mai avem nevoie de anumite sincronizări ca să arătăm și mai bine. Să ne ajute Dumnezeu să ieșim bine din meciurile cu Viitorul și Botoșani, apoi vom fi mai liniștiți.  Mă bat cu Astra, FC Botoșani și Viitorul pentru play-off”, a declarat Miriuță, la Digi Sport.

„Nu ar fi corect să spun că am găsit echipa nepregătită fizic. I-am găsit pe jucători bine, dar îi voi face să arate și mai bine” Vasile Miriuță.

„E o situație care ne încurcă, dar sperăm ca gazonul să arate mai bine la meciul cu Viitorul de peste două etape” Vasile Miriuță

Citește și:

Borcea, eliberat? Motivarea Judecătoriei Sectorului 4

-->
Previous Miriuță: "Nu îmi bat joc"
Next Borcea, eliberat? Motivarea Judecătoriei Sectorului 4

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *