Ce mutări pregătește Răducioiu: „A sunat deja în Italia”


Florin Răducioiu este noul team manager de la Dinamo, iar administratorul special Iuliu Mureșan a vorbit despre rolul pe care fostul atacant îl va avea în „Groapă”.

Mureșan spune că Răducioiu a dat deja câteva telefoane în Italia, unde mai mulți impresari au început să caute jucători dispuși să vină la Dinamo:

„Avem nevoie de imaginea lui Răducioiu, de el ca persoană, pentru că eu am căutat persoane pozitive la club, cum e și Danciu, care e lângă voi. Eu am vrut de la început să aduc jucători, foști mari dinamoviști, care sunt persoane pozitive și au o imagine foarte bună. N-am reușit din diverse motive, dar în cele din urmă am făcut-o cu Răducioiu, care va fi team manager la echipă. Va fi aproape de Stoican și de jucători. Va fi și o interfață între suporteri și jucători, club, presă și așa mai departe.

Eu poate nu stau foarte bine cu comunicarea, dar sper să stea el mai bine. Sigur, am comunicat, dar este loc de mai bine, oricum. Eu sper că Florin mă va completa sau chiar să fie mai bun decât mine pe acest aspect. O să ne folosim de el și la a vedea jucători. A și sunat deja în Italia, la prieteni de-ai lui, foști jucători care acum sunt impresari, să ne ajute să cautăm fotbaliști.”, a spus Iuliu Mureșan, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.

Citește și:

Lotul prezentat la reunire

-->
Previous Dinamo vrea un fost atacant care a luat titlul cu CFR
Next Primele declarații ale lui Răducioiu în calitate de oficial

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *