Ce mutări mai pregătește Dinamo


În perspectiva debutului în Superliga, Dinamo se pregătește intens pe toate planurile, dorind să-și întărească lotul. După sosirea lui Hakim Abdallah, Adnan Golubovic, Goncalo Gregorio, Dennis Politic, Cristian Costin și Kevin Ciubotaru, „câinii” caută acum cu prioritate doi fundași centrali.

ProSport a aflat că numele acestora sunt Jasper van Heertum, un olandez de 25 de ani, legitimat la Botev Plovdiv, Marc Olivier Doue, un francez de 22 de ani care a fost coleg cu Hakim, și Filip Ivanovic, un sârb în vârstă de 31 de ani. GSP plusează cu încă un jucător, Stefan Marjanovic.

Conform informațiilor disponibile pe transfermarkt.de, Jasper van Heertum este sub contract cu Botev Plovdiv până în 2025. Cu toate acestea, există informații că el a vizitat Bucureștiul și a avut discuții cu Dinamo. Până în acest moment, precum în cazul lui Aleks Petkov, un alt fundaș central căutat de Dinamo din campionatul Bulgariei, părțile nu au ajuns la un acord din cauza situației incerte de la Dinamo. În cele din urmă, Petkov a semnat cu echipa poloneză Slask Wroclaw. Există posibilitatea ca van Heertum să fie adus sub formă de împrumut.

Un alt fotbalist care este luat în considerare pentru a se alătura echipei din București este Marc Olivier Doue, un jucător nigerian cu cetățenie franceză în vârstă de 22 de ani, care a jucat recent în liga a doua din Belgia, la echipa Royal Excelsior Virton. Hakim Abdallah a fost adus și el de la aceeași echipă, care a retrogradat într-un eșalon inferior. Doue a avut 27 de apariții în sezonul trecut și, în diferență față de Jasper van Heertum, el se află în prezent în afara unui contract.

Una dintre opțiunile propuse pentru „câini” este și sârbul Filip Ivanovic, în vârstă de 31 de ani, care se află în prezent în afara unui contract, ultima sa echipă fiind Radnicki 1923 (clasată pe locul 8 în prima ligă a țării vecine). În sezonul trecut, Ivanovic a fost titular în echipa sa, având 31 de apariții în toate competițiile. Cu toate acestea, în acest moment, el nu pare să fie o prioritate, deoarece Jasper van Heertum și Marc Olivier Doue se află mult mai aproape de dorințele lui Ovidiu Burcă.

Un alt jucător de care Dinamo s-a interesat este Stefan Marjanovic, anunță GSP. Fundașul central în vârstă de 28 de ani este liber de contract în acest moment. Stagiunea trecută a evoluat pentru FK Radnicki, formație alături de care a încheiat pe locul 11 în prima ligă din țara natală. A strâns 32 de apariții în toate competițiile sezonul trecut. Cota lui a ajuns, potrivit Transfermarkt, la 400.000 de euro. Pentru Marjanovic ar fi doar a doua aventură în afara Serbiei. În sezonul 200/2021 a evoluat în Muntenegru, pentru FK Podgorica.

Citește și:

Rică Răducanu și-a redeschis terasa de la mare. Servește clienții și le spune bancuri, ce prețuri are

Previous Ce urmează după vestea de astăzi
Next Ce jucător ar refuza FCSB pentru 1 milion de euro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *