Ce mijlocaș își dorește Dinamo


Comisia Tehnică a lui Dinamo a analizat diverse CV-uri ale unor jucători care ar putea sosi să întărească echipa, precum togolezul Charles Acolatse (27 de ani), doar că nu există persoana oficială care să parafeze actele și antrenorul care să dea verdictul.

Dinamo caută jucători. Pentru viitor, pentru că acum oricum nu-i poate înregimenta, având transferurile blocate. Și dacă nu ar fi interdicția de la FIFA, ce-ar putea fi ridicată la începutul lunii viitoare, dacă clubul îi va achita 26.000 de euro lui Gluhakovic, tot nu ar putea aduce niciun fotbalist. Nu există administratorul special cu drept de semnătură și antrenorul care să valideze mutarea!

Printre numele luate în calcul de dinamoviști este și cel al mijlocașul defensiv Charles Acolatse, 27 de ani, liber de contract, fotbalist care a început sezonul trecut la U Cluj și l-a încheiat la Dacia Unirea Brăila. Un jucător care are șase ani de România, cu experiențe și la Daco-Getica, Turrris, Foresta Suceava și Dunărea Călărași.

Togolezul, cu pașaport francez, ar fi dispus la discuții, Dinamo așteaptă să vadă dacă poate face mutarea. În social media, Charles a apărut îmbrăcat într-un tricou al „câinilor”. „Îl am din 2018, după un duel în Ștefan cel Mare, după ce-am făcut schimb cu May Mahlangu. A fost o luptă frumoasă pe teren între noi, eram la Daco-Getica, am învins noi cu 2-1”, a povestit Acolatse pentru GSP.

Citește și:

CTP despre David Popovici: ”Nu mă simt mândru”

Previous Dinamo a primit interzis în Colentina
Next Ce fost dinamovist și-a anunțat revenirea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *