Ce mesaj îi transmite Dănciulescu lui Dan Petrescu, tehnicianul CFR-ului care ar fi pus ochii pe dinamovistul Nistor


Tehnicianul CFR-ului, Dan Petrescu, a pus ochii pe Nistor, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo sezonul trecut. Directorul sportiv al dinamoviștilor, Ionel Dănciulescu, a explicat de ce nu crede în acest transfer.

„Da, e mai greu, Dan e un jucător important pentru noi, mie personal imi place foarte mult, nici nu trebuie să mai spun, sunt convins ca va fi un jucător important pentru echipă în sezonul ce urmează. E complicat să ajungă Dan acolo. Sigur, niciodată să nu spui niciodată. Am învățat-o eu pe propria piele, în cariera mea de jucător, dar e un pic mai complicat ca Dan să ajungă acolo”.

Până acum, Dinamo a făcut doar două transferuri în această vară. Este vorba despre portughezul Diogo Salomao şi grecul Georgios Katsikas. Ambii au venit din postura de jucători liberi de contract.

„Vor mai veni, vedeti la timpul potrivit, se lucrează la asta. Domnul Negoiță, de la București, face toate eforturile ca echipa sa aiba cele mai bune conditii, să aducă jucători buni, e adevarat ca nu foarte mulți, dar cum au spus si Cosmin și Adi, ne dorim doar calitate”, a mai spus Ionel Dănciulescu la Dolce Sport.

Previous Unde este aproape să plece căpitanul lui Dinamo
Next Contra pune iar presiune pe Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *