Ce măsuri SPECIALE a luat Rednic înainte de meciul cu Sepsi


Mircea Rednic suflă și-n iaurt înaintea acestor 4 meciuri extrem de importante pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1. După ce Athanasios Papazoglou a răcit imediat după ce a ajuns la echipa din Ștefan cel Mare și nu a putut fi nici măcar în lot pentru meciul cu Poli Iași, antrenorul lui Dinamo a luat niște măsuri de siguranță.

Cum la Brașov temperatura maximă va fi 4 grade Celsius, și minima, -3, jucătorii nu vor ieși din hotel la plimbarea obișnuită înainte de meci, Rednic preferând să-i țină 100% concentrați pe meciul cu Sepsi, victoria fiind obligatorie sâmbătă seara. El a spus astăzi la conferința de presă că a luat această măsură și din cauza epidemiei de gripă și că va fi atent cu jucătorii săi și în trenul care-i va duce la Brașov, acolo unde se vor caza vineri seara. Distanța dintre Brașov și Sfântu Gheorghe este de doar 35 de kilometri, care se pot parcurge în aproximativ 30 de minute.

”Și eu plec cu trenul, normal, eu întotdeauna fac deplasarea cu echipa, e mult mai lejer. Din 90 nu suntem în stare să facem o autostradă, ne batem joc de oameni, să stai 7 ore în mașină. Nu mai îmi aduc aminte de când am mers cu trenul, dar la Hunedoara numai cu trenul veneam. E mult mai lejer, nici stresul nu-i același, mai citești o carte, cine are, cine nu, mai asculți o melodie, plimbări nu avem voie că e cu gripa asta. Eu prefer să mergem cu trenul decât să stăm în autocar 7 ore. Autocarul o să plece mâine dimineață, pot să-mi fac și antrenamentul, pentru că nu știm cum e starea terenului la Brașov.

De ce să-mi fie teamă de gripă și în tren? Ne punem măști, ne dăm cu spirt, ne spălăm de vreo 10 ori până ajungem acolo. Mergem cu TGV-ul românesc”, a declarat Mircea Rednic astăzi în conferința de presă.

Citește și:

Un nou jucător în lotul ”câinilor”

-->
Previous Un nou jucător în lotul ”câinilor”
Next Mesajul lui Mircea Rednic pentru Mihai Teja

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *