Ce mare brand poate deveni sponsor principal


-->
Conform informațiilor de la iAM Sport, există perspective promițătoare pentru Dinamo de a obține un sprijin financiar semnificativ. Echipa este în discuții avansate cu un sponsor influent, ceea ce ar putea aduce beneficii majore în rezolvarea problemelor lor financiare.

Această schimbare va fi crucială nu doar din punct de vedere financiar, ci și în ceea ce privește imaginea clubului. În plus, dacă negocierile se finalizează cu succes, Dinamo ar putea primi o mare încredere, care să genereze un impuls semnificativ.

iAM Sport a obținut o informație care va încânta suporterii devotați ai echipei Dinamo. Conform surselor, Dinamo se află în negocieri avansate pentru a semna un contract cu un nou sponsor principal. Potrivit informațiilor, brandul Betano este în discuții pentru a-și expune logo-ul pe tricourile jucătorilor antrenați de Ovidiu Burcă.

În cazul în care Dinamo și Betano ajung la un acord, acest brand de pariuri sportive se angajează să ofere bonusuri în funcție de performanțele echipei. iAM Sport a aflat că Betano va solicita și impunerea unei clauze de exclusivitate în domeniul pariurilor sportive.

Conform informațiilor obținute de aceeași sursă, suma pe care o poate primi Dinamo în contractul cu Betano este de 500 de mii de euro pe an. Aceasta este o sumă fixă garantată în fiecare an. Pe lângă aceasta, Dinamo va beneficia și de mai multe fonduri în funcție de performanțele obținute. Așa cum am menționat anterior, există bonusuri de performanță incluse în contract.

Dacă Betano devine sponsor principal la Dinamo, brandul va avea sub contract trei dintre marile echipe din Liga 1.

Firma de pariuri are deja un parteneriat cu FCSB și Universitatea Craiova. În trecut, era interzis ca aceeași firmă să fie sponsor principal la două echipe, însă această regulă a fost eliminată la inițiativa lui Valeriu Argăseală.

Citește și:

Gașca Zurli, pentru prima dată în Bulgaria

Previous Programul complet al turului Superligii
Next Doi noi jucători se vor alătura lotului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *