Ce mai face Jaime Penedo: ”Sunt împăcat”


Jaime Penedo a fost unul dintre cei mai apreciați jucători de la Dinamo din ultimii ani. El a jucat în acest sezon accidentat și de aceea rezultatele lui pe teren nu au mai fost la fel de bune, dar a preferat să se sacrifice având în vedere că nu exista un portar cu experiență în lotul ”câinilor”. Acum este în Panama, fără angajament, și spune ce are de gând pentru viitor.

”Mă simt împăcat cu mine acum, când eram la Galaxy, eram mereu selecționat, aveam mereu obiective înalte, acum este puțin diferit, acum mă simt liniștit pentru că mi-am îndeplinit obiectivele. Dacă ar fi să mă las de fotbal astăzi, deși nu cred că o să ies vreodată din fotbal, pentru că fotbalul este impregnat în mine, o voi face liniștit. Mă simt bine fizic și mental, dar nu știu ce va fi”, a spus el pentru ESPN.

Școală de fotbal Dinamo în Panama

”Dacă voi reuşi să fac o şcoală de fotbal, vreau să duc ideologia lui Dinamo în Panama. Exact ce Dinamo m-a învăţat pe mine. Mi-a plăcut foarte mult ceea ce transmite galeria. Cred că asta e. Am câştigat Cupa Ligii, am reuşit şi derby-uri bune, primul an a fost destul de pozitiv, al doilea de asemenea. Eu cred că ceea ce-ţi transmite galeria este un sentiment de agresivitate, dar una pozitivă, o dorinţă imensă de a câştiga, de a obţine victoria. Asta eu îl numesc ADN-ul lui Dinamo.

Mi-a plăcut foarte mult şi am absorbit asta. Dar şi stema cu cei doi câini. Mă încântă. Dacă reuşesc să deschid o şcoală în Panama, îi voi pune numele Dinamo. 100%. Sunt foarte sigur. Nici Galaxy, nici altă denumire, Dinamo! Nu ştiu deocamdată când se va întâmpla asta. Voi decide la timpul potrivit.

Trebuie să fac o colaborare cu Dinamo, evident, pentru că nu pot pune numele şi sigla dacă nu am acordul lor. Da, aş putea să cresc jucători în Panama pentru Dinamo, cu mentalitatea ”câinilor”. Dar vom vorbi despre asta la momentul potrivit. E un proiect”, a declarat Penedo într-un interviu realizat de doardinamo.ro cu câteva ore înainte ca el să plece definitiv din România.

Citește și:

Linas Klimavicius, caracterizat de un fost coechipier. Ce puncte slabe are

-->
Previous Linas Klimavicius, caracterizat de un fost coechipier. Ce puncte slabe are
Next A fost aproape de Dinamo, dar a semnat ieri un contract pe o avere

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *