Ce mai face fundașul lui Dinamo, Tomozei


Zilele trecute a fost meciul dintre Steaua și U Cluj, câștigat de ardeleni. La această partidă a fost surprins de reporterul Playsport.ro și Marius Tomozei, fotbalist legitimat la Dinamo.

Aflat cu familia la meci, fundașul dreapta a oferit un flash-interviu în pauza disputei dintre steliști și clujeni în care a vorbit atât de motivul care l-a făcut să asiste la partidă, precum și de situația sa medicală. Jucătorul a suferit o ruptură de ligamente după o intrare a lui Malcolm Edjouma într-o partidă cu FC Botoșani, nesemnalizată nici măcar cu fault de arbitru.

Marius Tomozei, venit la Dinamo în această iarnă de la UTA, se află într-un proces de recuperare după accidentarea suferită la partida cu Botoșani.

Profitând de timpul liber, jucător a venit alături de familie pentru a urmări partida în care, conform spuselor sale, pe teren s-au aflat mai mulți prieteni.

„În primul rând, am venit ca să-l aduc pe băiatul meu la stadion, iar mai apoi pentru că joacă U Cluj, echipă pe care voiam s-o văd. Am foarte mulți prieteni la ambele formații, așa că am profitat de timpul liber. U Cluj este favorita mea la acest meci, pentru că n-aș putea să țin cu Steaua.”

Scos din circuit pentru o perioadă îndelungată, cum s-a scris inițial, Marius Tomozei a declarat că recuperarea merge peste așteptări, astfel că, din luna iulie, fotbalistul poate reveni la antrenamentele echipei.

„Recuperarea decurge foarte bine. Am vorbit și cu cei de la kineto, de la clinică și mi-au transmis că sunt peste așteptările lor. Trag cât de mult pot de mine pentru a reveni pe gazon cât mai rapid. Sezonul e încheiat pentru mine, dar din luna iulie aș putea să încep antrenamentele cu echipa.”

Despre situația contractuală

„Înțelegerea mea expiră la vară, dar dacă se salvează echipa, mi se prelungește cu încă un an. Există și o clauză în contract conform căreia clubul poate să-l rezilieze oricând dacă ei consideră că nu demonstrez că am valoare să joc la Dinamo. Nu am vorbit cu domnul Uhrin, în schimb am fost la meciurile de acasă, le-am urat baftă și atât. Am avut niște discuții cu domnii Mureșan și Zăvăleanu iar săptămâna asta urmează să mai am una legată de contractul meu.”

Citește și:

Grindeanu, revoltat că hocheiștii României au cântat imnul Ținutului Secuiesc: ”Gest infam”

-->
Previous Cum va aborda Uhrin meciul cu UTA
Next Cornel Dinu nu e de acord cu siglele

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.