--> -->

Ce legătură s-a creat între Dinamo și Formula 1


-->

Se va întâmpla chiar pe 22 mai, când Dinamo se va duela cu ocupanta locului 3 din Liga 2, U Cluj, Hermannstadt sau Petrolul Ploiești. În barajul programat în dublă manșă (22 și 29 mai) se va decide menținerea / promovarea Dinamo în Liga 1.

Majoritatea suporterilor Dinamo vor urmări cu sufletul la gură meciul din 22 mai. Mai puțin patru dintre ei.

Patru suporteri trimiși de Dinamo Win la Barcelona

Aceștia vor fi la Barcelona, unde se vor bucura de o experiență extraordinară: vor merge la Marele Premiu de F1 și vor urmări, timp de trei zile, antrenamentele, calificările și, în cele din  urmă, cursa finală.

Pentru patru dintre suporterii Dinamo, platforma DinamoWIN pune la bătaie bilete la Marele Premiu de F1 de la Barcelona. Utilizatorii platformei și suporteri ai echipei vor câștiga biletele la F1, dar și biletele de avion și cazarea pentru cele trei zile la Barcelona. Tot ce trebuie să facă este să se înscrie pe DinamoWIN, dacă nu au deja cont, să se înscrie la concurs, iar până pe 12 mai să facă cumpărături în valoare de 2.000 RON.

Ce este și mai frumos este că o parte din valoarea comenzilor făcute pe platformă se duce direct la echipa Dinamo! Astfel, cu fiecare comandă plasată, suporterii își ajută echipa financiar și fără niciun efort.

Cumpărături pe care, oricum le fac pe alte website-uri, aduc câștig dublu: pentru echipa Dinamo (prin comisionul cedat de DinamoWIN către club la fiecare produs cumpărat) și pentru suporter (prin șansa de a câștiga experiențe sportive extraordinare, fără să-l mai
coste ceva în plus).

De ce un eveniment de F1 pentru suporterii Dinamo?

Până de curând, DinamoWIN a recompensat loialitatea suporterilor Dinamo prin evenimente legate de fotbal. Astfel, în funcție de cumpărăturile făcute în platformă, peste 100 de suporteri Dinamo s-au bucurat, până acum, de deplasări la meciuri internaționale (FC
Barcelona – Atletico Madrid, Inter – Liverpool, Olanda – Germania, Real Madrid – Getafe), dar și de meciuri între suporteri și foste glorii Dinamo (București, Brașov, Beclean).

În perioada următoare, pe platforma DinamoWIN vor fi incluse și magazine cu produse auto-moto, iar în acest context a fost organizat și concursul cu bilete la Formula 1.

DinamoWIN este primul Social MarketPlace din lume dedicat suporterilor unei echipe de fotbal și oferă: o rețea de socializare exclusivă pentru suporteri și un adevărat mall online. Recent, platforma a trecut de 60.000 de produse: de la băcănie, jucării, petshop, casă și
grădină, vinuri, cadouri, produse personalizate Dinamo).

Citește și:

”Frații” fug iar de Dinamo

 

 

-->
Previous Dorin Șerdean rupe tăcerea: „Niciodată”
Next Un jucător a plecat înainte de baraj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.